Salut. Iubirea trece, ramane respectul. Inainta-nd in viata, treca-nd anii, nu vei putea iubi, asa cum iubeai la inceput, dar, in tot acest timp se leaga un respect deosebit, care numai in ani si ani, se formeaza. Dar; Legat de iubire, femeia este cea care da tonul, femeia este cea care are initiativa. Din punctul meu de vedere, nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme. Dar, sa-l iubesti ca la inceput, asta nu va fi niciodata. Nimica nu se mai intoarce. Asa ca pretuieste prezentul, si traieste fiecare clipa cu intensitate maxima. Incearca sa traiesti, acum si aici, Nu in trecut si nu in viitor. Daca te-am suparat sa nu te superi, dar toti gresim.Pa
Oare care ar fi problema? Esti tu sau este el? Este foarte posibil ca receala pe care o simti sa fie cauzata de el. In acelasi timp poate fi vb si de monotonia stabilita intre voi care desigur,,, produce acea raceala. Incerca sa nu mai alimentezi receala, sa faci tu un prim pas iar acel prim pas reprezinta comunicarea caci fara dar si poate, o relatie, indifernt de statutul ei, fara comunicare nu reprezinta nimic. Este posibil de asemenea ca sotul tau sa fie o persoana mai introvertita, mai dificil dar si asta prin comunicare se rezolva ca doar nu degeaba sunteti sot si sotie. Ceva, candva v-a legat. Gandeste-te la inceputul a ceea ce cadnva reprezenta iubire si dc nu perfectiune si revina. Adordeaza poate un stil diferit prin care sa-i atragi atentia si este posibil ca sotul tau sa reactioneze si sa reflecteze asupra faptului ca ...inca te iubeste si ca, uite! Ai inca multe de oferit!