In primul rand linisteste-te si nu te mai gandi la el, lasa-l sa se intoarca el la tine.Nu te mai tai pe la mani si nu mai fuma ca iti strici propia viata. Daca te impaci cu el si na, poate te casatoresti? Vrei sa pierzi toate astea? Gaseste-ti o ocupatie, eventual du-te si lucreaza acolo unde munceste prietena ta, castiga niste bani si ai o satosfactie fa-ti viata mai frumoasa si profita de unele lucruri de care nu puteai cand erai cu el (in afara de fumat si taiat pe la vene, bautura, etc )
Daca spui ca e alaturi de tine inseamna ca e o prietena buna dar nu ai cum s-o pierzi pentru ca munceste.Cat despre iubit cred ca faci o tragedie din faptul ca nu mai sunteti impreuna.Sunt sigura ca e destul de greu si incerc sa te inteleg si nu te judec dar nu trebuie sa iti distrugi viata pentru ca nu mai esti cu el. Daca nu mai sunteti impreuna inseamna ca nu va potriviti.Capul sus, nu e singrul baiat de pe pamant.Esti tanara si viata trebuie sa mearga inainte.O sa gasesti baiatul potrivit odata si odata.E vara, e frumos afara, distreaza-te nu mai fi morocanoasa si nu te mai gandi la fostul ca nu merita.Cauta-ti si tu ceva de lucru, iesi in oras cu prietena ta sau cu alti prieteni, mergi undeva intr-o excursie si relaxeaza-te, uita de toate poate cu ocazia asta intalnesti pe cineva.
Ai grija de tine..nu e sfarsitul lumii, din contra e un nou inceput.
Off. As putea sa spun prea multe, pentru ca am fost si eu in situatia ta, doar ca eu nu o mai aveam nici pe cea mai buna prietena . Eram total distrus apentru ca l-am pierdut si nu mai vedeam niciun scop in nimic si nu pot sa zic nici ca am facut ceva ca sa scap de situatie. Dar toate s-au rezolvat la un momedat.
Sfatul meu este sa nu te mai gandesti la el (pe cat posibil). Asculta muzica, dar niste melodii mai vesele care sa nu vorbeasca despre iubire. Vorbeste cat poti cu prietena ta si ea va fi alaturi de tine .
Ce m-a ajutat pe mine sa trec peste? Un alt baiat. L-am cunoscut pe Facebook si am descoperit in el un baiat asemenea celui pe care l-am pierdut, dar care era hotarat sa nu ma mai raneasca, dar nu m-am atasat de el. Am preferat sa vorbesc cu el, sa il inlocuiesc pe fostul meu prieten cu acest baiat, dar fara sa il transform in prietenul meu ci in amicul meu.
Daca mai vrei sfaturi, sau ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti da add la id-ul sabyy.me24
In aceasta seara nu voi mai putea vorbi cu tine, dar maine imi voi face timp
Sper ca te-am ajutat.