Coolllll!
Bravo tie. in primul rand trebuia sa ii arati cine ii sefa mai ales daca erai mai mare!
Oricum e bine ca ai o alta prietena ...nici mie nu imi plac secretele mai ales cand vb de fata cu mine incet sa nu aud io
hmm. aia nu sunt prieteni adevarati crede-ma de fapt de obicei nu prea mai sunt prt adevarati
Din cate spui tu aici...se pare ca asa zisele prietenele tale, erau niste pitzipoance.Ai procedat mai mult decat bine.Alea nu merita decat indiferenta ta.Esti fata desteapta si nu uita:Sa nu devii niciodata catelusul de companie a altora!
Am trecut si eu prin situatie de asta si. sincera sa fiu, mi-a parut bine ca am procedat asa cum ai facut si tu.
Foarte bine ai facut... te pup. Sper sa-ti fie de folos raspunsul meu:*
Nu-ti erau prietene adevarate in cazul asta... stai linistita ca-ti face prietene/prieteni adevarati doar numa sa nu te izolezi sa stai in casa ci stai pe afara socializeaza si prieteniile vor veni de la sine. stai linistita prieteniile vin si se duc
Multumesc pentru raspunsuri pakat ca nu pot da fundite la toti dar daca o sa mai am okazia o sa va mai dau funda !
croissant întreabă: