Eu zic sa-i spui ei ce ai scris aici, pentru ca deja imi dau lacrimile. Si eu sunt la fel ca tine (oarecum., exceptand faptul ca nu invat niciodata, eu invat ocazional, dar nu niciodata) si te inteleg deoarece am fost in aceeasi situatie. Rezolvarea conflictului: Mai lasa de la tine, si asteapta pana isi spune oful, apoi spune-i: ai avut dreptate mereu! si nu spune in afara de..., recunoaste tot ce ar zice ea, indiferent ca e mai exagerat, deoarece din cauza supararii poate sa mai infloreasca unele chestii. Sper sa va impacati! O si, sa nu mai incerci ( nici tu nici ea) sa va transformati astfel incat sa fiti la fel pentru ca trebuie sa existe un echilibru, daca tu esti pe cale sa faci o prostie, de trage ea inapoi, pentru ca e inocenta, daca ea e prea timida, o impingi tu pentru ca ai tupeu, asta inseamna prietenie, ajutarea reciproca si neconditionata. Spune-i ca poate iti place sa te dai mare, si ai ''mandriile'' tale, dar indiferent ce ar fi, ea iti este prietena, pentru ca e facuta sa-ti spuna unde greseti, si este una foarte buna pentru ca ti-a spus acum ca gresesti cand incerci sa fii asa orgolioasa, si ca esti foarte recunoscatoare pentru acest fapt. Spune-i ca nu trebuia sa tina totul in ea, trebuia sa-si dea drumul mai devreme, inainte sa explodeze de tot, pentru ca ai fi ascultat-o cu rabdare si nu s-ar fi ajuns la asta. Spune-i ca-ti pare rau si ca ai face orice sa va impacati, ca nu vroiai sa o ranesti si ca este cea mai bine prietena a ta. Sper sa va impacati!
@speranata
Ba m-a ajutat, toata raspunsurile sunt folositoare pentru mine. Dar vreau sa stiti mai multe detalii despre vietile noastre.
Prietena ta s-a suparat prea repede nu stiu exact cati ani ai 11? 12?
in fine...cand o sa mai cresteti un pic o sa vedeti ca nu mai e la fel...asa eram si eu cu o pr de fapt chiar cu mai multe si repede ne impacam si bla bla.cand o sa cresteti veti rade de unele faze poate o sai treca lasa sa mai treca o vreme si apoi spune-i ca iti pare rau daca ai gresit si spune-i ca tu o consideri o fata super si ca inca mai vrei sa fi prietena cu ea poate o sa va impacati succes si sper ca te-am ajutat
Am si eu aceeasi problema...doar ca la mine nu este un EL ci o EA...M-am purat mereu urat cu ea(si nu ma refer sa o jignesc sau sa o iau in ras) pur si simplu nu pot nici acum sa inteleg ce se intampla cu mine de eram foarte gelos ) Nu imi doream o relatie cu ea de dragoste dar pur si simplu fata era prea populara. exagerat. avea o gramada de prieteni si asta ma deranja..adica simt ca nu-mi acorda si mie timp sa vorbim..era tot ce imi doream de la ea..sa stam mai mult timp sa vorbim.Dar na..asta e. fata s-a racit si trece pe langa mine si nici doi bani nu da, ca si cum eu nu exist.Mi-am facut-o cu mana mea cum se zice.Dar na asta este..viata merge inainte.