| Elissa_3408 a întrebat:

M-am certat cu cea mai buna prietena.Inesssad. mereu ma jigneste in glumarolling on the floor iar eu ma supar pentru ca asa sunt eu,.,.,. Dar totusi eu o iubesc si mereu o voi iubi dar mereu cand ne-am certat cam eu am facut primul pas si vreau sa ne impakam si sa nu ne mai certam dar nu stiu ce sa fac:-ss AJUTOOORcrying

4 răspunsuri:
| Miruna_4049 a răspuns:

winking vbeste cu ea, spune i ca nu vrei sa va mai certati si oricum, se spune ca prietenii adevarati se cearta mai las o si pe ea sa faca primul pas, si gata. big grin

| Elisaaaaa a răspuns:

Am si eu o cea mai buna prietena, cu care la fel" ma alint". dar nu ne suparam fiindca ne-am obisnuit.
"iar eu ma supar pentru ca asa sunt eu "... nu cred ca e bine spusbatting eyelashes. Orice invat are si dezvat. :d. Deci incearca sa te gandesti ca totusi sunt glumite. Poate ca si ea se va satura de mofturile tale, si ai sa o pierzi! Crede-ma.

| dia5 a răspuns:

Eu zic sa dai uitarii cearta asta...nu are rost sa stati certate din chestii asa marunte cand va intelegeti asa bine. nu pierde timpul si spune-i ca te-a enervat si sa nu mai facahappy

| carabinierr a răspuns:

Crezi ca are aceash parare despre tine, daca da ar trebui sa nu mai te ataci!