Incearca sa iti imparti timpul in asa fel incat sa ai timp si de prietenele tale si de el. Vorbeste cu el fata in fata si spune.i cat de mult tii la el si ca nu vrei sa il pierzi dar sa te inteleaga si sa iti acorde si spatiu.
Lasa l sa mai fiarba putin ei el o sa si dea seama ca a gresit si apoi o sa te caute el
Gandeste'te daca nu l'ai mai suparat vreodata cu ceva si poate ca motivul pentru care v'ati certat acum e doar un pretext pentru ca voi sa va certati acesta fiind suparat din alta cauza. incearca sa vorbesti cu el si spune-i daca l'ai suparat si cu altceva si daca tot nu vrea sa iti vorbeasca lasa'l un pic ca isi va da seama k lui ii va fi dor de tine si nu va mai trebui sa te rogi tu de el sa va impacati caci va veni el la tine. sper ca te'am ajutat:*
Frate deci ori nu l-ai bagat in seama o buna perioada de timp ori e vreun disperat care vrea sa stai doar cu el...inteleg ca se simte aiurea avand in vedere ca tu stai cu niste fete pe care el nu le suporta dar ce naiba nu sunteti legati prin juramant explica-i si lui asta in fata
Eu sunt pusa in aceste situatii in fiecare zi de catre Andra si Diana si cand ma pun sa aleg ma supar pe amandoua si nu le mai bag in seama pana isi revin si se potolesc. Daca el, nu stiu cine e, dar indiferent de asta, daca nu se potoleste si tot te pune sa alegi ar trebui intr-o perioada sa il tratezi cu cea mai mare indiferenta, sa vezi ca el va veni la tine si iti va cere scuze. Sper ca te-am ajutat, Lary :*