Pai. e bine sa te comporti ca un copil.nu sa te maturizezi una doua. unele persoane au uitat ca sunt copii.si mie mi se zice ca sunt. dar mie una imi place cum ma comport.si chiar nu vad ce ii deranjeaza.eu ma comport normal.si chiar nu vreau sa ma maturizez
"Când doi îţi spun că eşti beat, trebuie să mergi să te culci" - Spune o vorbă din bătrâni.
Este evident că "foştii" tăi au dreptate şi că eşti copilă şi dacă mai eşti şi răsfăţată, e normal şi logic să fugă de tine.
Răspunsul lui Butterfly15 este impecabil!
Ai să te maturizezi, e timp, nu e grabă. Pe de altă parte, ia încearcă să ai un prieten de vârsta ta că poate şi tu te "dai" la ăştia poate prea mari pentru tine.
Spor!
Draga mea, la 16 ani esti o copila (la propriu). O sa te maturizezi cu timpul, nu iti mai fa atatea probleme.
.
daca cineva poate sa raspunda la aceasta intrebare, as fi cea mai fericita.
Sunt in aceeasi situatie!
Pai.asta esti.nu neaparat pentru ca ai 16 ani. asa te comporti asa te simti bine. nu ar trebui sa te gandesti cum va fi urmatoarea relatie si ca tu trebuie sa te schimbi.probabil te vei schimba cu timpul. cel de langa tine va trebui sa te vada exact asa cum esti si sa te pretuiasca exact asa.copila.cum esti.
pupici
misauratcuviata întreabă: