Poate ca inca te mai iubeste dar crede ca nu mai are rost. Se intampla des ca unei persoane, desi iubeste pe cineva mult, sa ii placa foarte mult de altcineva, poate asa e si faza ta. Sutn sigura ca te mai iubeste, dar poate ca pur si simplu nu mai vrea sa aveti o relatie. Laso cateva zile, nu o mai stresa, las-o sa se gandeasca bine si dupa aceea roag-o sa va intalniti si sa discutati totul serios. Nu o intreba daca te mai iubeste pentru ca astfel vei pune presiune pe ea. Intreab-o de ce tea parasit, ce s-a intamplat.
Laso sa iti zica ea, sau in cel mai rau caz uito.
E posibil sa te iubeasca si acum, doar ca o face pe inabordabila pentru ca e suparata pe tine la modul serios. Eu zic sa incerci sa o recuceresti. Cum? Lasa-i un mesaj frumos pe facebook, pe hi5, pe telefon, pe e-mail. Oriunde se poate, chiar daca nu iti raspunde. Poti sa ii trimiti chiar si un buchet de flori acasa cu un simplu biletel: Iarta-ma! Si asa mai departe. Hai ca se pot face chestiile astea si cu bani putini. Mult succes!
Nu cred ca o pauza ar fi salvat relatia, de obicei o pauza te ajuta sa te indepartezi de tot
Incearca daca o mai gasesti sa ii vorbesti despre neintelegerile dontre voi si cat iti doresti sa nu o pierzi... nu cred ca poate sa nu te mai iubeasca dintr-o data, probabil nu a mai suportat certurile voastre
Daca ea chiar s-a gandit ca e mai bine asa, nu prea mai ai cum sa o recuperezi, chiar daca te iubeste
Tu incearca, daca o mai intalnesti sa fii sincer cu ea
Buna Marcellino.Credema ca e foarte usor sa numai ti la o persoana.Sa nu o mai iubesti.Am fost si eu cu un baiat.Neam combinat dintr-o gluma si am tinut relatia 2 ani de zile.Sau acumulat cum zici si tu foarte foarte multe certuri degeaba.Nici macar nu aveam un motiv anume.Singurul motiv pentru care ne certam era sa ne impakam la loc.Lam iubit foarte mult. Dar dintr-o data mi-a trecut. Pur si simplu am renuntat si nu l-am mai cautat.Deci dragostea e ciudata uneori.Eu zic sa vorbesti cu ea. Daca nu poti sa dai de ea roaga o prietena sa o cheme udneva cumva si sa va mergi si tu sa va intalniti si sa vorbesti serios cu ea.Si sa va promiteti ca numai o sa fie o joaca. O sa vezi ca o sa o pui pe ganduri si o sa-ti dea un raspuns hotarat cat de noroc. Sper sati fiu de ajutor! Mult noroc!:*
Statzi linistiti ma insela de ceva vreme cu altcineva se pare! mi-a spus prietena ei cea mai buna, i sa facut mila de mine! macar stiu ca eu am jucat corect!
Pfff ...frate! 1 la mana nu ti spune u viata aici tata! 2 la mana zice bine blondina in mare parte, dar e fata si ea, iar fetele sunt mai sensibile (unele)! Tipa de care spui u nu te iubeste si nici nu cred cate a iubit! Cand iubesti pe cineva nu ti trece asa usor poate nici intr un an! Si poate nu stii(ele spun ca nu merge vrajeala asta ieftina la ele). prostii fix asta merge! Fa o proba.bea o cafea cu o fata mai uratzica.si zii in fata ca nu e cine stie ce mare frumusete! si vezi ce reactie are) apoi a doua zi la fel cu alta tot mai uratica si zii ca e pfff de pus in pom de sarbatori si vezi atuci ce ii stralucesc ochii! Le place alintate (dar nu numai de tine) intelegi aluzia? iar iubirea asta adolescenta ) e numai buna de maturizare e pastila sa ti revii din coma! fete sunt stai linistit sunt 7 la un baiat dupa studiu! eu am avut rel de 4 ani de 2 si de consum la greu dar niciodata nu pleca capul ca te arde de nu te vezi)
Uite. asa sunt eu cu fostul meu prieten. imi arata ca tine la mine si ca ma iubeste dar la cate mi-a facut nu prea mai vreau sa ma impac cu el (tot asa so-au acumulat multe) desi vreau sa fiu cat mai indiferenta tin enorm de mult la el. asa poate este si ea. las-o un timp sa vezi ca-si va da seama ce a pierdut :-
Uite nu vreau sa fiu rea dar poate are pe altu sau doar vrea o pauza mi s-a intamplat si mie adica eu am spus aceleasi chesti si el tot vroia sa ma contacteze. in 2 ani aproape ne-am impacat si acum totul e foarte bine!