Buna, de ce sa fi certata cu acele fete? E bine sa te intelegi cu toata lumea, daca colega e certareata, sa se certe singura, tu nu ai de ce sa iei parte la certuri si chestii de astea. Da dovada de educatie si bun-simt si impaca-te cu ele, asa e frumos, sunteti fete, si nu e bine sa va purtati urat si sa existe certuri si ura, las-o pe acea colega sa faca ce vrea, tu nu fi ca ea, e un gest frumos din partea ta ca vrei sa te impaci cu ele, nu se merita sa va purtati pica, nu e bine sa aveti astfel de sentimente, si ele sunt oameni si cred ca daca vorbiti frumos una cu alta, sigur se va rezolva totul, si spune-i colegei tale ca nu rezolva nimic cu cearta si ca nu e frumos din partea ei cum se comporta, si daca ea nu se impaca cu ele, nu trebuie sa te iei dupa ea, felicitari pentru faptul ca ti-ai cerut scuze, e un gest frumos si se vede ca esti o fata de treaba si dai dovada de multa intelepciune!
Asculta constiinta ta, din punctul meu de vedere ai procedat corect, nu e bine sa fii certata cu fetele din clasa, fiecare mai greseste, dar cel ce recunoaste acest lucru e un om deosebit. Felicitari draga mea!
Bineinteles ca trebuie sa iti asculti...CONSTIINTA...nu colega.sunt atatea prietene false... daca ai stii tu cat am suferit din cauza minciunilor lor.am ajuns sa nu mai cred in nimeni.am ajuns sa am doar cunostinte. da vorbesc cu toti. ei vb cu mine .ma intelg bine cu toata lumea... dar sa nu aud de prietenele cele mai bune...cat despre prietena aceea certareata. daca te considera o prietena adevarat nu te facea proasta si tampita tinea cont de parerea ta de a va impaca cu toate...caci pana la urma ce aduc bun conflictele? iti spun eu... absolut nimic. tu ti-ai facut datoria...ai facut ce ai simtit...ai luat initiativa de a te impaca cu ele.foarte bine. dar nu trebuie sa ''ingenunchezi'' in fata lor... fa ce iti spune inima ca ea stie.Succes!
Gandeste si actioneaza pentru tine.Si asculta doar de tine.Nu te lasa influentata de nimeni.
Cred ca e bine sa faci ceea ce crezi de cuviinta...prietenii ti alegi singura.nu e nevoie sa-ti impuna cineva ce sa faci si cu cine sa vorbesti. daca prietena ta nu vrea sa vorbeasca cu fata respectiva este decizia ei. asta n-ar fi un motiv sa va certati voi doua.fiecare are opinile proprii, iar decizia ta, nu vad cu ce ar afecta-o pe prietena ta. discuta cu ea. spune-i punctul tau de vedere si explica-i ca, indiferent de decizile pe care le ei prietenia voastra nu va avea de suferit(cel putin nu din partea ta)...
Buna! Parerea mea este sa incerci sa fi mai indiferenta fata de colega certareata...adica daca ea te saluta o saluti si tu, daca nu nu.Nu este bine sa fi certat cu nimeni, iar daca tipa de la cealalta clasa e de treaba de ce sa nu vb cu ea. Asadar, eu consider ca este mai bine sa-ti asculti constiinta.Colega ta nu are dreptul sa-ti impuna cu cine sa vorbesti si cu cine nu
Am ametit. Expune problema mai bine.
Dar hai s-o luam si asa. Din cate am observat, fetele cand se cearta se cearta ca lumea cu consecinte pe plan indelungat si de cele mai multe ori din orice prostie (sper sa nu o ia nimeni ca pe o jignire). Cere-ti scuze, dar nu insista in mod obsedant. Nu o sa puteti trai la nesfarsit certate, mai ales daca aveti contact aproape zilnic. Lucrurile o sa se rezolve mai mult ca sigur ceva mai tarziu.
Buna. Mai bine iti asculi constiinta. Prietene asa cum ai tu am si eu daca colega ta e incapatanata asta nu inseamna ca si tu esti.