| Doar3uSingur a întrebat:

M-am certat cu o colega.De fapt, am aflat că mă vorbea pe la spate cu o alta colega care a intors-o impotriva mea.Ea a aflat că m-am supărat cand m-a intrebat pe Facebook ce tema avem la ceva si eu i-am spus sa ma lase in pace si de atunci nu mai vorbim.Practic aceea colega a intors-o impotriva mea spunându-i numai lucruri proaste despre mine.Nu ne mai vorbim de doua, trei luni si tin sa spun ca ma simt foarte nasol pentru ca eu ma simt foarte bine in preajma ei.Nu sunt o persoana care sa se exsteriorizeze si de aceea mi-e greu sa vorbesc cu ea.Si sincer e o persoana la care tin foarte mult.Colega aceea a schimbat-o foarte mult incercand sa o transforme dupa ce ii place ei.Azi la ore am vazut cand am intors capul si am vazut ca se uita lung la mine si cand m-a vazut am intors capu.Si eu ma uit tot la fel de lung si ma simt prost ca am fost prost si trebuia sa tac si sa nu-i spun ca m-am suparat pe ea. Vreau sa va intreb daca sa incep sa port o discutie cu ea si sa rezolv problema sau sa vorbesc cu o profa care e mai apropiata de noi, elevii, sa ma sfatuiasca sau sa vorbeasca cu ea.Voi ce sfat imi dati? Puteti adauga si un sfat propriu.Multumesc mult! Astept un raspuns urgent.Sunt foarte trist crying(

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Discuta direct cu ea si cere`i o explicatie. Daca mai poate fi salvata relatia de prietenie, incearca sa o faci. Daca nu, tine`te de scoala.

2 răspunsuri:
| Wary_Forsaken_2001 a răspuns:

Ca sa te impaci cu o persoana este normal ca trebuie sa discuti cu ea, si nu pe Facebook, Whatsapp, la telefon, etc. ci fata in fata! Intreab-o ce a zis nesuf3rita aia despre tine ca nu o poti numi altfel, dovedeste-i ca nu este adevarat si spune-i ca vrei sa va impacati. Daca vrei poti sa ii spui si profesoarei care este mai apropiata de voi...

| LonelyLoner92 a răspuns:

Singura solutie ar fi sa discuti doar tu cu ea.