| Anto12345678910 a întrebat:

M.am certat cu o fata și vreau sa ma impac cu ea... dar nu vreau sa par eu aia slaba si proasta...sper ca intelegeti ce vreau sa spun... ceva idei ce sa ii zic sau orice ca sa ma impac cu ea...plz..funda happy

2 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Nu esti proasta sau slaba daca faci tu primul pas, ci dai dovada de educatie si bun simt. Daca nu vrei sa-ti ceri scuze, e ok, o poti invita la un suc sa discutati si sa o luati de la capat. Bafta!

| jajajaja14 a răspuns:

Heh semeni cu mine. laughing Orgoliul ăsta. Păi, dacă nu țe deranjează să pari puțin ciudată și sărită de pe fix, poți să o bagi în seama pe facebook sau pe o altă rețea de socializare. Vorbește cu ea ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, și idk, spune-i că-ți place nu știu ce bluză de-a ei. laughing Dacă nu merge asta, ai putea să îi dai like-uri pe ask, instagram, facebook etc, și eventual să-i și lași comentarii la poze. Dacă îți e mai ușor să vorbești cu ea face2face, cheam-o afară și vorbește cu ea, dar nu-i spune direct că vreți să vă împăcați. Pur și simplu deschide o conversație normală. Sau eventual ai putea să o întrebi dacă te lasă să o îmbrățișezi. :3 S-ar putea să te creadă puțin nebună, dar e ok. laughing