Dai si tu...doar nu esti mai proasta. Si ce daca e mai mare ca tine, asta nu inseamna ca nu o poti bate si tu, cu mai mult tupeu. Nu vrea sa te invat la rau, dar cred ca in situatia de fata ar fi foarte bine daca i-ai arata cine esti[daca nu vrei sa-i spui mamei tale], ti-am mai spus nu conteaza varsta, doar sa fii mai iute si mai bataioasa ca ea.
Daca esti mai timida si ti-e frica sa te impui, spune-i mamei tale, nu trebuie sa-ti fie rusine.
Bye:* si ai grija de tine
Spune`i mamei tale, si ce daca e profa, ti`e frica? Ce poate sa-i faca? Discuta cu ea.Nu te ingrijora nu sta cu aceasta frica, a sa-ti faca rau.
Tu nu ai nici 13 ani...si pun pariu ca nici fata aia nu are nici 13 ani...si mai pun pariu ca daca ai vorbi cu mama ta s'ar rezolva problemele
Cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale, nu conteaza ca ea e eleva in clasa asa zisei tale adversare, nu conteaza. Nu cred ca mama ta i-ar putea face ceva legat de scoala doar o va lua la intrebari ca ce are cu tine si etc etc.Nu cred ca iti va mai face probleme.
Eu cred ca ar trebui sa-i povestesti mamei tale ce s`a intamplat si daca fata respectiva este eleva mamei tale, mama ta ar putea lua legatura cu parintii ei si nu te`ar mai deranja
Eu zic sa-i spui mamei tale si s-o rogi sa te ajute fara sa-ti creeze probleme. Daca ti-e frica sa iesi singura pe strada, poti lua o prietena cu tine (sau pe mama ta ca asa sigur nu ti se va intampla nimic).