| Winniee a întrebat:

M-am certat cu o fata mai mare ca mine si acum ma ameninta ca ma abate si nu stiu ce sa fac.Nu pot sa zic parintilor pentru ca mama e profa si fata invata la ea in clasa.Am incercat sa-mi cer scuze dar tot pe ale ei le tine. Ce sa fac? Daca ma prinde pe str(sta pe aproape) ce fac? E prea iute la manie ca sa ma asculte.

Răspuns Câştigător
| soricica a răspuns:

Dai si tu...doar nu esti mai proasta. Si ce daca e mai mare ca tine, asta nu inseamna ca nu o poti bate si tu, cu mai mult tupeu. Nu vrea sa te invat la rau, dar cred ca in situatia de fata ar fi foarte bine daca i-ai arata cine esti[daca nu vrei sa-i spui mamei tale], ti-am mai spus nu conteaza varsta, doar sa fii mai iute si mai bataioasa ca ea.
Daca esti mai timida si ti-e frica sa te impui, spune-i mamei tale, nu trebuie sa-ti fie rusine.
Bye:* si ai grija de tine

8 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Cainele care latra nu musca Cineva care vre sa te bata nu0ti va spune nimic

| OanaG a răspuns:

Spune`i mamei tale, si ce daca e profa, ti`e frica? Ce poate sa-i faca? Discuta cu ea.Nu te ingrijora nu sta cu aceasta frica, a sa-ti faca rau.

| Rukhsandra a răspuns:

N-ai niciun prieten care sa-ti ia apararea?

| Dorinel a răspuns:

Tu nu ai nici 13 ani...si pun pariu ca nici fata aia nu are nici 13 ani...si mai pun pariu ca daca ai vorbi cu mama ta s'ar rezolva problemele

| babygyrl a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale, nu conteaza ca ea e eleva in clasa asa zisei tale adversare, nu conteaza. Nu cred ca mama ta i-ar putea face ceva legat de scoala doar o va lua la intrebari ca ce are cu tine si etc etc.Nu cred ca iti va mai face probleme.

| Winniee explică:

Fata aceea are 15 ani iar eu am 11happy

| loricel a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i povestesti mamei tale ce s`a intamplat si daca fata respectiva este eleva mamei tale, mama ta ar putea lua legatura cu parintii ei si nu te`ar mai deranja

| Emma_1878 a răspuns:

Eu zic sa-i spui mamei tale si s-o rogi sa te ajute fara sa-ti creeze probleme. Daca ti-e frica sa iesi singura pe strada, poti lua o prietena cu tine (sau pe mama ta ca asa sigur nu ti se va intampla nimic).