Te gandesti ca nu a fost o prietena adevarata. Mai bine ca I-ai vazutt adevarata fara acum, din ceva neimportant. Iti faci alta prietena. Te ocupi de pasiunile tale, de scoala, te distrezi. Timpul le rezolva pe toate.
Gandeste-te la faptul ca ea are dreptate in ceea ce a spus, motiv pentru care nu merita sa plangi pentru ea.
In acest caz trebuie sa te anunt cu parere de rau ca plangi degeaba. O prietenie adevarata nu se destrama dintr-o nimica toata.Pentru ea prietenia cu tine nu prea valoara mare lucru dovedit prin usurinta si superficialitatea din gandirea ei. Gaseste-ti prieteni adevarati pe care sa te poti baza mai ales la greu. Ceilalti sunt doar cel mult profitori.
Oamenii spun lucruri urate la nervi. si eu cand ma cert cu prietena mea ii spun ca mi-e indiferent dar de fapt nu e asa. nu trebuie sa te gandesti ''i-am vazut adevarata fata'' pentru ca poate ea a fost doar nervoasa si nu a stiut cum sa reactioneze
Ar trebui sa lasi de la tine si sa-i ceri iertare sau sa vorbesti cu ea despre asta. Daca plangi atunci tii cu adevarat la ea si nu doresti certurile sa prinda radacini intre voi.
Of draga mea, chestii de genul acesta se intampla des, nu trebuie sa iti pese, vei ramane mereu cu amintirile frumoase pe care le aveti, insa asta este oamenii vin si pleaca, nu te atasa prea mult, trebuie sa ai mereu usa deschisa, sa ii lasi sa plece dar dupa ce pleaca, trebuie sa inveti sa nu le mai deschizi acea usa. Nu merita sa plangi pentru altii si te inteleg perfect, stiu cum e sa te certi cu o prietena buna dar crede-ma ca dupa ceva timp chiar nu o sa te mai gandesti la asta, fa-ti prieteni noi, vorbeste cu cat mai multa lume (ai grija sa nu fi prea bagacioasa), imparte momente frumoase si cu altii si vei vedea ce bine te vei distra si fara ea!
Twister09 întreabă: