| 342 a întrebat:

M-am certat cu prietena mea cea mai buna pentru ca, eu nu vroiam sa ies afara cu un anumit baiat si cu o fata, dar ea totusi s-a dus.A mai facut faze din astea, si am impresia ca sta cu mine pentru ca fosta ei cea mai buna prietena are acum o alta prietena si nu mai sta cu ea ..Si tot timpul ne certam, avem si personalitati diferite... uneori ma enerveaza dupa cum vorbeste despre unele chestii ...Credeti ca mai pot fi prietena cu ea? Sau ca merit sa mai stau cu ea?

1 răspuns:
| AncaVG a răspuns:

Tocmai:se zice ca, contrariile se atrag. Aveti personalitati diferite si asta e excelent, gusturile voastre diferite va pot impiedica sa va certati pe anumite lucruri, si faptul ca tie nu iti place sa petreci timpul cu anumite persoane nu ar trebui sa te deranjeze daca prietena ta o face atata timp cat se distreaza si nu te neglijaza prea mult. E ceva in genul: eu am un prieten foarte bun, care la randul lui are alt prieten foarte bun, poate...E normal sa iti petreci timpul si cu alte persoane.Cum spuneam aveti personalitati diferite si nu e grav. Aveam si eu pe cea mai buna prietena a mea cu o personalitate total diferita si ne intelegeam de minune, poate si din cauza asta.La un moment dat ne-am certat dintr-o prostie si datorita orgoliului nu ne-am mai impacat si acum ne pare rau una pentru cealalta; chiar daca tinem una la cealalta inca nu ne-am mai impacat, si mie personal imi pare rau pentru asta si imi este foarte dor de ea, cu toate ca ne intalnim zilnic. E foarte greu sa nu vorbesti cu cea mai buna prietena a ta si nu are rost sa va certati doar din cauza unor banalitati.gandeste-te daca tu chiar vrei sa ramai fara ea, eu nu mi-as mai dori asta. Vorbeste deschis cu ea si spune-i ce te deranjaza si sunt sigura ca te va intelege, daca nu, inseamna ca doar se foloseste de tine asa cum spuneai si tu... Sper sa se rezolve probleme dintre voi
Bafta!

Sper ca te-am ajutat
>big grin