Il eviti si gata.Nu mai vorbesti cu el si s-a rezolvat.Nu esti obligata sa suporti toanele unul baiat.
NU stiu ce sa zic, poate e indragostit de tine.Si eu de eram in locul lui, rupeam relatia cu tine.Sufera mai putin.Defapt ce tot indrug eu aici.Eu rupeam relatia cu toti daca vedeam ca asta ma face sa sufar mai putin. Poate l-ai ranit fara sa stii, poate tipu are sentimente puternice pentru tine.Nu vrea sa se supuna la tortura zilnica cand te vede cu tipu ala. Poate ii pasa prea mult de tine.Nu stiu, eu stiu un singur lucru.De eram in locul lui, Vedeai o alta fata a mea -.-
Adica prietenul tau cel mai bun ti-a vorbit urat? Esti sigura ca e prietenul cel mai bun. Si eu am un prieten cel mai bun si ne certam de 100 de ori pe zi, dar niciodata nu ne jignim. Daca chiar conteaza pentru tine persoana, ai putea sa discuti cu el doar e /a fost prietenul cel mai bun, dar daca vezi ca se comporta rautacios incearca sa-l eviti si sa-l tratezi cu indiferenta
Este imatur, Si cred ca te a placut nu faci o criza de gelozie cele mai bune prietene daca nu o placi, mai mult te bucuri impreuna cu ea ca este fericita.
Cel mai probabil că te place, de multe ori, baieții, și nu numai, se îndrăgostesc în prieteni)) Și la mine sa-ntâmplat un caz similar, și eram cam indignat, dar, spre deosebire de prietenul tău, mi-am abținut sentimentele și gândurile supărăcioase. Încearcă să-i explici, sunt sigur că ca prieten te va-nțelege. Baftă))
Nu mai vorbeste cu mine Daca.i zic ceva ma ia cu : hai, lasa-ma. Nu exista sperante. Sau cu : du-te si lasa-ma. I s.a format lui in cap ca sunt suparata pe el si ca am ceva cu el, de atunci e pe alta frecventa. CRed ca intr-un fel e ranit pentru ca nu l.am '' iertat ''.