| minnieee a întrebat:

M-am certat cu prietenul meu si el a zis ca e mai bine sa ne despartim. Dupa vreo doua zile in care eu l-am evitat el mi-a zis ca ii pare foarte rau ca mi-a zis sa ne desparim si ca a facut o mare greseala ca de fapt el vrea sa luam doar o mica pauza si el crede ca dupa aceea ne vom intelege mai bine.Eu nu stiu ce sa fac dar oricum cred ca mai tine la mine pentru ca zilele astea l-am prins de atatea ori uitandu-se la mine si zambindu-mi.
Deci, ceva sfaturi, va roghappy.

Răspuns Câştigător
| HeiwaaSmilee a răspuns:

Eu zis sa faceti o pica pauza. Sti cum se spune "Nu poate sa iti simta lipsa daca nu il lasi". Poate are nevoie sa isi adune gandurile, poate se simta putin sufocat. Cine stie. happy Oricum eu zic ca este o idee buna pentru ca asa va realiza cat de mult te iubeste si ca ii este greu fara tine si parca totul nu este la fel (asta in cazul in care te iubeste). Dar atentie! Chiar si in perioada asta de pauza, daca el iti spune ceva, sa NU cumva sa pari indiferenta sau dezinteresata pentru daca el nu simte ceva pentru tine, va vedea ca parca este mai bine fara si te poate parasi. Aratai putina afectiuna, fa-l sa se simta iubit. happy

1 răspuns:
| IzabellaLoredana a răspuns:

Lasa-l sa iti simta lipsa putin. Daca te iubeste nu poate sta fara tine, iti garantez! happy