| DewLoWoofy a întrebat:

M-am certat cu toate prietenele mele apropiate, toate sunt din aceeasi clasa cu mine, si e un chin deoarece nu am cu cine sa stau in banca, cu cine sa stau in pauze, cu cine sa rad de deiferite chestii, dar nu asta e cel mai rau. Macar il am pe colegul de banca. Nu mai am pe nimeni aproape, nu am cui sa ma plang. Am incercat sa ii spun mamei cum fac toate fetele normale si ea mi- zis ca nu e treaba ei... Nu stiu ce sa fac. Nici nu vor sa-mi spuna cauza pentru care s-au suparat, k nu am facut un scandal dala, ci doar s-au distantat usor usor de mine. Eu fara viata sociala sunt terminata, si imi vine sa merg p lumea cealalta :-s. M-am mai certat si cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, baieti, care poate sa intoarca toata cls impotriva mea daca vrea, cred ca a si facut-o deoarece ma face sa ma simt k un *** mereu, fara sa deschida gura. Nu stiu ce sa mai fac, imi vine sa mor sad. Va rog ajutati-ma puppy dog eyes crying

Răspuns Câştigător
| ionut378 a răspuns:

Dutel la ele si cereti scuze si daca ele nu doresc sa fie prietene cu tine iar poartate cu ele frumos si pana la urma ele vor vede ca te porti frumos cu ele si una dinrte el sigur doreste sa fiti prietene asculta sfatul meu! bafta

1 răspuns:
| marya1996 a răspuns:

1.nu mai plange.
2.incearca sati ceri scuze.
3.crede-ma ca si eu am fost in locul tau si nu m-am simtit de loc bine dar mi-am cerut scuze si s-a rezolvat.
4.macar incearca.
5PAAAAA! PWPYKlaughingsi nu mai fi supy!