Lasa-l cateva zile in pace sa ii treaca pentru ca baietii sunt cam orgoliosi si apoi incearca sa vorbesti cu el pe mess(nu cred ca ti-a dat ignore dintr-o simpla cearta) sau printr-un prieten comun si incearca sa lamuresti totul. Spune-i ca il placi si ca nu vrei sa se termine totul din cauza unei neintelegeri.te pup si sper ca ti-am fost de ajutor.Si daca rezolvi ceva cu baiatul respectiv sa scrii.:*
Deci, daca e pe invisible ii lasi si u un mesaj in care ii scrii ca iti pare rau ca ai zis ce ai zis.si vezi daca iti raspunde.dar daca ti'a dat ignore incearca sa vb cu el de la alta fata.sau fata in fata.sau fa-ti un nou id de mess si pune id lui la add ca sa poti sa vb cu el... Sper ca am ajutat.
Intreaba-l in primul rand daca ti-ai luat ignore, de ce s-a ajuns pana acolo...
Noi nu iti putem da un sfat complet din moment ce nu ai mentionat detalii suficiente. Tu stii mai bine ce se petrece intre voi! Si pe langa asta, care a fost de vina? De ce? Puneti-va niste intrebari, mai ales tu, daca zici ca ai fost ignorata. Stabiliti o intalnire, pe net nu faci nimic. Spun asta fiindca am vazut cum e, succes.
dentartes întreabă: