Ce sa faci? Ai merita fiecare cuvant "curva" pe care il auzi, fiecare misto care s-ar face la adresa ta.
Daca eram in locul lui aveai sanse foarte mari sa fi incapabila dpdv fizic sa mai postezi vreo intrebare pe TPU acum.
Sunt infricosata de puterea magnifica pe care o deti, imi imaginez ca esti tare bataus...dar numai din spatele ecranului.N-am spus ca nu-s consitenta de greseala comisa, doar ca postand aveam nevoie de oarecare consolare, cu totii gresim! Daca nu-mi poti da un raspuns sa-mi bucure sufletul, cumva, atunci ia-ti muschii si oasele care sunt sigura ca abia merg pe drum, in alta parte. O zi faina.
De ce sa-ti bucure ceva sufletul? Chiat tu ai spus ca mai toti cei de varsta acelui om radeau de el.
Nu spun ca persoanele ca tine merita batute, spun ca persoanele ca tine sa fie gazate.Nu va puteti certa intre 4 ochi cu cineva si implicati toata hoarda de idioti care sa rada de cineva.
Ma mir de greseala ta ai uitat cumva de Respect nu vreau sa ma intelegi gresit dar incerca sa til menti nu-ti pata imaginea ca deja putin ai patato incerca sa vorbesti cu acel barbat si sa-i spui ca ai gresit si cati ceri scuze si atata si apoi sa-l lasi in pace.
Omult acela poate ca a zio la nervi cu filmuletele cu siguranta dar te rog ai grija de tine si nu mai vorbi urat cu oameni cati faci probleme mai grave ai grija de tine te rog si cereti scuze