Daca te barfea, inseamna ca nu iti este prieten adevarat.
Sfatul meu este sa astepti sa vina el la tine sa va impacati dar tine-l mai la distanta .
Daca te barfea, inseamna ca nu merita sa fie prieten cu tine asa ca nu mai plange. Daca iti va simti lipsa, va veni la tine sa iti ceara iertare .
bye!
Eu in locul tau nu masi mai inpaca cu el daca te barfea
tu poti gasi ca el dar el nu gaseste ca tine
Daca te-a barfit odata ce te face sa crezi ca nu o sa te mai barfeasca? Poti sa te impaci cu el si sa fii mai rezevata fata de el. Ai grija ce vorbesti cu el. Tu mai poti avea incredere in el? Acu depinde si cat de veche e prietenia si ce va leaga. Daca e prima data cand face asa, ai putea sa ii mai acorzi o sansa, dar mare atentie. Stii din sursa sigura ca te barfea sau ti-a zis cineva asa ca sa se afle in treaba?
Acum depinde si de cat de bine te intelegeai cu el.Eu zic ca daca te barfeste inseamna ca nu iti e prieten adevarat==>nu merita sa iti faci griji din cauza lui.Cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai vorbesti cu el si sa vezi daca va veni sa isi ceara scuze. Daca ai de gand sa il ierti, ai grija! Nu-l lasa sa te dezamageasca din nou.
Parerea mea e ca cine te barfeste are ceva cu tine.
E normal.
Dar... daca tii mult la el.
Ia-l la intrebarii si daca vezi ca iti face fite si toate celelalte.
Lasa-l.
Nu te merita.
Hei!
Nimeni nu e perfect... poate va ajunge vremea cand si tu vei fi pusa in aceeasi situatie.Si iti vei dori sa fii iertata la randul tau.
Gbu :]
Daca te barfea nu iti era prieten.Acum tu decizi, tu stii ce spunea despre tine, tu stii daca merita prietenia ta.
Te barfea si tu vrei sa te impaci cu el?
Nu prea cred ca era asa prieten daca te barfea, adica na... Intelegi tu ce vreau sa zic
Eu zic sa nu te impaci cu el deoarece un prieten sau o prietena adevarata niciodata nu o sa te vorbeasca de rau.si oricat de draga tiar fi persoana respectiva eu zic sa lasi balta prietenia ta cu el
Geo2969686 întreabă: