anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am certat cu un prieten din cauza ca se imprietenise cu ex-ul meu si nu voia sa nu mai vorbeasca cu ea... si i-am explicat ca ori nu mai vorbeste cu ea... ori nu mai vorbeste cu mine, si se subintelegea ca renunta la mine, eu i-am zis ca a facut o alegere extraordinara. Eu am rezolvat aceasta problema cu ajutorul ei, deoarece ea se imprietenise cu el doar ca era prieten cu mine, nu pentru a avea o relatie si a inteles ca daca acest lucru ma nemultumeste nu mai vorbeste cu el. Si cand vorbeam cu el inainte de a rezolva eu problema, adoptase o atitudine destul de ofensatoare avand in vedere ca eram prieteni buni si nu mi imaginam ca va zice astfel de lucruri despre mine. Dupa 2 zile mi-a dat mesaj ca vrea sa vorbim, ca vrea sa vorbeasca cu mine, ca se simte prost, insa i-am aratat o atitudine de indiferenta. Azi de dimineata imi parea oarecum rau si nu stiu ce ar trebui sa fac in privinta lui, voi e ati face?

5 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Fa ce simti. Daca simti ca e mai bine sa vorbesti cu el, vorbeste cu el. Daca nu, nu. Personal as vorbi cu el.

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru FaraNume1245):

Psihicul meu nu mai e in stare de asa ceva, nu mai am ratiune sa decid si de asta vreau mai multe pareri... nu port ură mult timp, sunt suparat pe el insa nu pot sa zic ca l dispretuiesc doar ca sunt nemultumit de felul in care a reactionar si de modul cum eu mereu sunt de vina. Mereu cand a fost vorba de o cearta numai eu eram vinovat si numai eu lasam de la mine chiar daca era si vina lui. Cand am gresit eu el nu a mai vorbit aproape un an cu mine nici nu ma baga in seama. apoi cand a vorbit cu mine la inceput iar dadea vina pe mine si batea apropouri stiiand ca ma afecteaza mult chestiile astea

| FaraNume1245 a răspuns (pentru NevermindXEXEXD):

Ăla nu ți-e prieten.

| Simplegirl15 a răspuns:

Cam urât sa îl pui pe prietenul tau să aleagă între tine și altcineva. Încercați să vorbești cu el și să îi spui că îți pare rău pentru ceea ce ai făcut și că a fost pe moment. Nu știu altceva ce ai putea face, oricum sper sa te împaci cu prietenul tău!happy Baftă

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru Simplegirl15):

Nu cred ca e vina mea... daca ar fi avut bun simt nu ar fi vorbit fix cu ex ul meu. A alergat dupa 2 iepuri si i-a pierdut pe amandoi. Cat mai vorbea cu ea aceeasi atitudine o avea, dupa ce ea nu a mai vorbit cu el si a schimbat-o. De fiecare data cand m-a enervat si suparat nu am zis nimic negativ la adresa lui si prin prisma asta nici el nu ar fi trebuit sa inceapa sa ma injure sau sa ma numeasca in diferite feluri