Daca v-ati certat dintr-un motiv prostesc cum spui tu nu e numai vina ta, e vina voastra.Si intr-o relatie de prietenie (pur si simplu prieteni ) trebuie lasat de la fiecare cate ceva.Trebuie sa stii sa iti asculti prietena cand e la greu sau are probleme, sa o ajuti iar in cazul in care si exprima opinia trebuie sa ii respecti acea opinie chiar daca nu esti de acord cu ea si tu ai o opinie total diterita si nu trebuie sa te superi pe ea pentru asta(mama mea avea o vorba "cati oameni atatea opinii"). Daca susti ca e preietna ta cea mai buna atunci nu o sa iti fie foarte greu sa te impaci cu ea.Pur si simplu ii dai un telefon si ii spui ca iti pare raw si ca ai gresit si ca ar trebui sa iesiti in oras sa vb mai multe la o ceasca de cafea.Eu cu toti dar absolut toti prieteni mei ies in oras cel putin o data pe saptamana la o ceasca de cafea sau o bere pentru am mai vb a mai discuta care, ce, cum, cine, ce a mai facut pentru ca daca nu faci lucrurile astea unele prieteni se pierd.Deasta trebuie sa ti legatura cu prieteni tai si sa mai iesiti sa discutati ceva la un suc sau alt ceva. Funda!
Ii trimiti un mesaj in cre sa ii spui ca sunteti prietene prea bune ca sa va despartiti asa
sau te duci la ea si ii spui "imi pare rau"si s-a rezolvat:*
pupiiicciii, loly:X
Pai, in primul rand mergi la ea si intreab-o daca mai e suparata pe tine, si spune-i ca vreti sa fi-ti din nou prietene, si poti sa-i mai spui ca tu nici nu-ti mai amintesti de ce sunteti certate, si ti s-a parut o prostie sa te certi cu ea din motivul acela. Cred ca asta va merge, succes
Vorbeste cu ea, cere-i iertare si o sa vezi ca va veti impaca. Dar sa simta ea ca esti sincera.
Andrei67y5 întreabă: