Ti-am zis ca n-are importanta cine a gresit.
Demonstreaza-i ca tu poti face ceva ce el nu poate poti renunta la orgoliu.Chiar nu intelegi ca daca vei astepta sa vina el la tine poate ai sa-l pierzi pentru totdeauna? Prietenii se mai si cearta asta e firesc, dar si mai firesc este sa stie cum sa se impace :-D
Te-ai gandit ca probabil si el vrea sa va impacati, dar nu poate renunta la orgoliu.
''Cel destept cedeaza primul''
Crede-ma e asa urat sa pierzi un prieten la care ai tinut mult (vorbesc din proprie experienta)
Sunt sigura ca vei face alegerea corecta
Buna,Aron98!
O fata o gasesti peste tot si poate nici nu era fata acea wow la care toti baietii sperati,insa un prieten iti va fi mereu alaturi,dar fetele vin si pleaca. Jumate de an?! Da si eu sufar din cauza orgoliului, dar acum nu conteaza cine avea sau nu dreptate dintre voi doi, cere-ti scuze recastigati prietenul, o sa vezi ca o sa-ti fie mai bine. Spune-i ca pentru o fata poti renunta, dar la un prieten nu.
PS.Sa stii ca nu vei dovedi de loc lasitate ci dimpotriva curajul de ati cere scuze si inteligenta pentru ca faci asta.
Sper ca ti-am fost de folos!
Ti-am zis ca n-are importanta cine a gresit.
Demonstreaza-i ca tu poti face ceva ce el nu poate poti renunta la orgoliu.Chiar nu intelegi ca daca vei astepta sa vina el la tine poate ai sa-l pierzi pentru totdeauna? Prietenii se mai si cearta asta e firesc, dar si mai firesc este sa stie cum sa se impace :-D
Te-ai gandit ca probabil si el vrea sa va impacati, dar nu poate renunta la orgoliu.
''Cel destept cedeaza primul''
Crede-ma e asa urat sa pierzi un prieten la care ai tinut mult (vorbesc din proprie experienta)
Sunt sigura ca vei face alegerea corecta
Buna! Deci baiete, nu lasa o prietenie de 6 ani sa se rupa din cauza unei fete cu care mai mult de un an nu ar fi niciunul dintre voi.Asa ca mai lasa orgoliul si du-te la prietenul tau si discutati.Acum de sarbatori sigur e o alegere buna! Impacati-va normal! Si nu mai lasati niciodata o fata sa intervina intr-o prietenie ca a voastra! Multa bafta!
Pa!
Impaca.te cu el...nu lasa o prietenie de 6 ani sa se distruga din cauza unei fete. Amandoi aveti orgoliu ca orice baieti.Dar incearca sa lasi de la tine. Sper sa va impacati. Si nu lasa o prietenie pentru o fata...Bafta
patrizia696 întreabă: