| Didi908 a întrebat:

M-am certat foarte tare cu bff a mea din cauza ca de fiecare data ne certam intr-un de la un baiat pe care il placem amandoua. Ieri eram suparata pe ea [si inca mai sunt] pentru ca la fiecare pas imi spunea numai de el, numai de el o interesa si ii pasa. de mine nu! Azi i-a spus unei colege ca-mi place de el si toata scoala va sti. a zis ca i-a zis din vina mea ca numai eu sunt de vina pentru toata povestea asta de fiecare data cand ne certam e numai vina mea dar la ea nu se uita si spune ca ea n uare nici o vina. acum vreau sa fac ceva sa ma razbun sau ceva. IDEI? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Pai daca va certati asa de des nu sunteti bff si in legatura cu razbunarea...asta e arma prostului.Nu te mai stresa atat de mult dai ignor

| ionut1134 a răspuns (pentru irina41099):

Nu este adevarat "razbunarea...asta e arma prostului" rasbunarea este cea mai buna arma andreea nu asculta la asta nu stie ce spune

| ionut1134 a răspuns:

Fa-o de ras in fata tuturor din scoala (dai cu apa pe pantaloni... sa spuna ca sa pisat pe ea sau pune-i inghietata de ciocolata pe scaun =]] inventeaza minciuni despre ea [amuzante/jenante] nu este asa de greu sa te rasbuni