Buna.Pur si simplu intoarce-i spatele,stiu ca nu e bine sa aplici"Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" dar alteori nu ai alta alternativa pur si simplu ignor`o,deci nu mai vb cu ea ca daca va vedea ca tu nu o mai bagi in seama va veni singura la tine,fara s-o chemi tu,pentru ca daca nu are cu cine sta va vrea sa vb macar cu tine decat sa stea singura,daca mergeti la magazin comporta-te asa cum s-a comportat ea,vorbeste-i cum iti vorbeste si fa exact ce facea ea! Pentru ca isi va da seama ca ii rasplatesti cu aceeasi moneda si atunci te va aprecia la adevarata ta valoare,stai linistita,lumea se mai schimba.Ea vrea sa arate ca e mare si tare si poate sa-ti vb cum vrea,dar schimba-te si tu,stii vorba aia"Ulciorul nu merge de multe ori la apa" asa ca schimba-ti comportamentul fata de ea si nu mai vorbi,daca te suna inchide-i incontinuu sau nu-i raspunde si mai pe seara ii spui ca nu ai auzit telefonul sau ca ai avut alte preocupari,ai fost ocupata, nua i avut timp de vb la tel, la scoala la fel, crede-ma ii va veni mintea la cap daca iei o initiativa.Succes O zi minunata
Fii si tu indiferenta cu lumea trebuie sa ai o amica care e de treaba mai cauta si in alta parte si gasesti.
Buna. Aia nu este prietena, parerea mea cauta alta de seama cu tine si icnerca sa fi si tu o prietena buna, si las-o pasta nu o mai baga in seaman ca va veni ea la tine
Succes.
Ciao
Da dar ea e singura cu care stau la scoala in rest sunt niste fete care se prostesc si nu stiu sa se poarte.
nu conteza ca acele fete se poarta urath saw cum zici uh important e sa te integrezi in societate si daca fata aceea nu mai vorbeste cu tine nu o baga in seama si ai sa vezi ca o sa o oftiki pentru ca nu o sa mai aiba p candva ca tine sa faca toth ce sp ea si daca o sa te impaci cu ea incearca sa nu te mai lasi dominata de ea!