Pey daca tu nu intelegi, eu nici atat... vb lui bineamvenit e cocalar...ai grija ce faci cu el:*
Chiar nu-si iau rostu comentu-rile, de mai jos... fata vrea un raspuns... Poi mai Cristina nu conteaza cat de sus e el...si cine e el...asigura-te ca nu e o joaca de-alui... evita vb-itu ore in sir pentru ca o sa v-a saturatzi unul de altu...[asta in cazul in care nu s-a saturat]
Cuplurile in ziua de azi, vor libertate...oferaio...3,4 msj e de ajuns...20 d minute vb la tel.tot la fel d ajuns!
Si din cate am auzit ca v-ati certat...si ca nu e suparat.hm! m/ mda mrg!
Trecand peste toate ...organizati o intalnire...in care sa stai de vorba cu el...intreaba-l ce are de gand cu voi...cu rel voastra [asta daca exista!] ...in cazul in care nu exiista o relatie... Ce are de gand cu tine...Simplu!
Daca esti timida... fa in asa fel incat s-a va intalniti intamplator! [cica]... Cel mai bine stai de vorba cu el fata-n fata
Bafta! :*
Pff...saracuta de tine...
sfatul pe care ti-l pot da este sa-ti indrepti atentia asupra altui baiat... unul care sa te merita si care sa iti impartaseasca dragostea...nu stiu daca este bun sfatul dar sper ca ti-am fost de folos:X:X
multa bafta si ai grija de tine:*
Eu nu inteleg cum va puteti indragosti pe messenger!
Eu ma indragostesc numai pe Skype
@SoftCristi ai skype? Si cate minute ai pe skype? Si cate semeseuri? Nu vrei sa ne indragostim pe skype? Sunt fata lu' tata si tata e mare!
Cristina, mai sunt baieti. Move on! La telefon si eu ii iubesc pe toti! Poate ca a vrut doar sa ti-o puna si a vazut ca merge mai greu, a gasit alta!
Cred ca ar trebui sa v intlniti fata in fata si sa lamuresti odata problema, dar sincer... mi se pare mie su e "coca"