| ZuzA_1023 a întrebat:

M'am cuplat cu un baiat cu care ma inteleg foarte bine dar ne'am despartit deoarece eu am auzit de la prieteni(si nu numai) niste lucruri care m'au facut sa imi schimb parerea despre acel baiat si as vrea sa stiu daca sa imi ascult prietenii sau ma gandesc ca poate chiar tine la mine si poate prietenii au fost impotriva mea si a lui! Nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| FuckOnCocaine a răspuns:

Pai depinde si ce lucruri ai auzit despre el. Mai bine verifica decat sa faci un pas gresit. Nu trage concluzii pripite inainte sa vorbesti cu el.Asta te va ajuta cel mai mult in decizia pe care o vei lua in legatura cu relatia voasta... Poate prietenii lui sunt invidiosi. si doar vor sa va desparta... Poti sa`mi lasi pm si sa`mi dai detalii take care pa-pa :*:*

7 răspunsuri:
| canibalcorpse a răspuns:

Pai gandeste-te la voi in primul rand. Vorbeste cu el! Cat timp ati fost impreuna? Ce fel de lucruri au zis pr tai?

| oanaoana1995 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa-lk intrebi daca-i adevarat ce ai auzit. Depinde si ce chestii ai auzit poti sa detaliezi putin.

| ionika17 a răspuns:

Prima data conteaza ce a spus prietenii luiwinking. Mai vorbeste cu el si vezihappy

| Sorinna a răspuns:

Niciodata nu pune la suflet tot ce iti spun prietenii! Daca te intelegi bine cu baiatul acela, continua relatia cu el si nu lua in seama gurile rele. Asculta-ti inima!

| wywy a răspuns:

Poi draga mea,, Zuzu" stiu foarte bine despre cine vorbesti si nu cred eu ca este vorba de o prietena scuza-ma dar nu am 5 ani...pana acum vorbeai cine stie sincer nu stiu care dintre noi pune intrebari stupide dar in fine nu vreau sa ne certam pe acest sitelaughing

| ZuzA_1023 explică:

Pai draga mea asta mie chiar mi s-a intamplat dar spre deosebire de tine pui intrebari aiurea dar ce tior raspunde tu tot ca tine faci sau ca maicatalaughingasa ca taci dracu

| geoox13 a răspuns:

Fa ceti spune inima ...incearca sa mai am odata incredere in el. incearca sa-l faci sa te iubesca cat mai mult