| LERA_7476 a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu acum 4 luni. Chiar daca eu am fost cea care a dorit sa puna punct relatiei simt ca nu pot sa-l uit si-l iubesc tot mai mult. Comunicam des pe net, dar nu ne vedem caci el invata in alt oras. De ceva timp ne scrim mai rar (poate tot din cauza mea). Ce sa fac sa-l intorc, sa reluam relatia, cum sa-l cuceresc... Ma simt atit de rau si chiar disperata, ajutati-ma caci eu nu mai stiu ce sa fac sad

Răspuns Câştigător
| Indian a răspuns:

Teoretic spus daca te iubeste, face orice ca sa fiti iar impreuna, dar dai si tu niste semne.De exemplu aranjeaza o intalnire cu prietenii si pune pe cineva sa ii zica sa vina si el fara sa ii mai zica ca tu l-ai chemat.Totul sa para o coincidenta.Si la aceea intalnire cu prietenii poti sa fii vesela si sa atragi atentia intr-un mod bun.Sau poti sa te comporti trist ca sa ii arati ca iti pare rau ca i-ai dat papucii.Cand tu simti ca el se uita la tine uita-te si tu la el, astfel privirile voastre sa se intalneasca.Nu ti-as recomanda metoda cu filtratul cu alti baieti(in nici un caz)pentru ca astfel tu o sa ii arati ca nu il iubesti si ca ai trecut peste, si nu iti recomand nici filtratul cu el pentru ca e asa ...de prost gust. Daca vrei sa te bagi in seama cu el vorbeste despre ce stii ca ii place(filme, muzica, etc.)si acorda-i si tu priviri d-alea ca in filme adica atunci cand nici unul nu mai vorbeste sa va uitati asa de parca va pare la ama2 rau ca v-ati despartit.
Sper ca te-am putut ajuta.

3 răspunsuri:
| k_6402 a răspuns:

Esti proasta

| Roberta_3237 a răspuns:

Privire de ansamblu, lipsa de incredere in tine, ganduri despre finalitate, totul trebuie sa decurga de la sine, iar cand un barbat isi doreste o femeie lupta prin orice mijloace sa obtina locul de fruntas :-P

| LERA_7476 explică:

Draga ''ca'' daca zici tu ca omul care iubeste e prost atunci imi pare rau pentru tine :-D