anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu(eu i-am dat papucii. nu intrebati de ce.)ideea e ca inca il iubesc enorm. l-am intrebat daca ma mai iubeste si a zis ca ma iubeste foarte mult, insa dupa aceea a zis ca poate nu a fost sa fie. ce sa fac sa ne impacam? da nu vreau sa fac eu primul pas. dau fundita la cel mai creativ raspuns

Răspuns Câştigător
| Razzzvan a răspuns:

Hehe c orgolioasa esti nu e bine s fi orgolioasa poti s il abordezi ca anumite subiecte succes

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| smile a răspuns:

Buna! dupa parerea mea daca tu chiar il iubesti cu adevarat si el te iubeste ai face bine sa te duci sa poti o discutie cu el. Stii si tu... daca astepti ca un baiat sa faca primul pas poti astepta mult si bine.Nu cred ca este asa de impotant cine face primul pas ideea este sa va impacati si sa va iubiti. Discuta cu el si ajungeti o o rezolvare spune-i ce simti pentru el si ca il iubesti enorm. Daca te iubeste sigur va veti impaca succes

| emillie a răspuns:

Tu i-ai dat liber, deci ar veni ca tot tu sa faci primul pas spre impacare. E o regula nescrisa dar in general asta este, mai ales ca daca baiatul are orgoliul mare si ca a fost parasit nu prea o sa se intoarca cu coada intre picioare.Nu stiu ce mai astepti, din moment ce ti-a spus deja ca te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca faci primul pas, cu siguranta ar fi cel mai bine laughing. nu inteleg atatea sentimente, daca ai sa mai astepti nici nu ai sa mai tii la el, si ai sa stai impreuna asa aiurea. deci trebuie sa faci primul pas.chiar de ai sa te simti mai prost.va fi un moment atat.winking succes, Alex