| detz a întrebat:

M-am despartit de prietena... dupa 2 ani.Am vorbit a spus ca doreste sa fiu singura o perioada, noi tot mai vorbim, ne-am sarutat si a spus ca e bine sa nu ne mai vedem asa si sa vorbim seara pe messenger, fara telefon. Vrea o perioada sa fie singura si poate trebuie sa treaca un an daca ne impacam, sau poate nu trebuie neaparat, sau poate mai mult.Inca ma iubeste si nu stiu de ca sa stam despartiti? Mai e vreo sansa? E prima data cand ne despartim in astia 2 ani? Ce spuneti o sa ii treaca? Suntem doar prieteni acum, dar ne iubim

Răspuns Câştigător
| abis a răspuns:

Cel mai bine pentru tine ar fi sa consideri aceasta relatie de domeniul trecutului. Crede-ma, "ciorbele reincalzite" nu au niciun gust. Pur si simplu oamenii se mai si despart, nu in toate cazurile ramai toata viata cu primul prieten. De fapt cazurile astea sunt rarissime. Vezi-ti de viata ta, intalneste-te cu prietenii, traieste normal si nu te mai gandi la ea. Daca va fi sa revina la tine, vei vedea atunci; daca nu, traieste-ti viata si fii fericit.

Pana la urma o astfel de despartire este un lucru bun: mai bine ca si-a dat seama acum ca vrea altceva, daca realiza asta peste cativa ani, cand erati deja casatoriti si cu vreo doi-trei copii? Asa ca mai bine va despartiti acum decat atunci.

9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Depinde de ea. E posibil sa se fi plictisit si sa vrea sa incerce altceva (a se citi pe altcineva), apoi, prin comparatie, sa se intoarca la tine, dar e posibil si sa se fi plictisit si sa vrea orice altceva decat ce ar avea cu tine. Caz in care nu iti recomand sa iti faci sperante.

| alexa a răspuns:

In cazul in care ea nu are pe altcineva sunt sanse mari sa va impacati intrucat doi ani sunt o perioada lunga si probabil exista sentimente.Incearca sa fii o perioada putin mai distant, ea isi va da seama ce pierde si se va intoarce la tine. poate exista motive pentru care nu mai vrea sa vorbeasca cu tine, vrea un pic de libertate...insa asta va poate indeparta pe amandoi
.mult succes!winking

| cooola a răspuns:

Nu stiu, poate s-a plic...incercati ceva nou...si poate va impacati. iar sa vb numai pe mess... e cam naspa... k nu tin relatile de genu...mai bine vb fata in fata si va rezolvati problemele ea sa spuna ce are si tu la fel, nu are rost sa pierdeti timpul asa, mai ales ca tu suferi si poate si ea...desi nu cred...pentru ca daca iar fii greu nu ar putea sa stea sa vorbesca cu tine numai pe mess.Bft si sper ca am fost de ajutor

| NuConteazăCine a răspuns:

Se pare ca incearca sa se indeparteze de tine straight face Dar ar fi bine sa o lasi o perioada, fiindca orice fata doreste uneori sa fie singura. Poate vrea sa se gandeasca la viitor. Sanse mai sunt. dupa ce isi va da seama ce vrea, daca te iubeste cu adevarat, este posibil sa se intoarca la tine si sa fie totul ca inainte happy E clar ca tu o vrei mereu langa tine si nu vrei sa te indepartezi de ea, insa las-o sa respire un pic, incearca sa nu fi ft posesiv si discuta cu ea. poate ai facut tu ceva gresit fara sa-ti dai seama... are ea motivele ei pentru care doreste sa fie singura straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are alt prieten.nu ai nici o sansa.doi ani e deja prea mult.prietena ta si soti o sa aiba mai multi.mai multi in acelasi timp sau unul dupa altul.are mancarimi.no-r sai treaca asa curand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa cultivi relatia inainte sa se incheie aplicand aceste sfaturi:
http://www.scoaladeseductie.ro/......iinta.html

| detz explică:

Am discutat si azi...ne-am sarutat dar nu stiu de ce nu vrea sa ne impacam...chiar daca plange cand sunt la ea. Spune ca nu poate cel putin o vreme

| detz explică:

Ea a spus ca e posibil sa ne impacam. dar atunci cand vom fi mai copti la minte.Am fost singura ei iubire si ea singura mea iubire. A spus ca nu va sterge pozele si nu va ascunde nimic din camera ei primit de la mine. A spus ca sa treaca o perioada sa fie singura si dupa sa mai vedem. Poate peste un an, poate mai putin, poate mai mult.

| detz explică:

Azi mi-a zis sa merg pe la ea...si iar ne-am sarutat.Si nu stiu ce sa cred, nu i-am spus ca vreau sa ne impacam.