| VladCosmin007 a întrebat:

M-am despartit de prietena mea(dupa ce ne impacasem) fiindca ea a incercat sa stea cu mine si a zis ca nu o atrag fizic si orice as face nu o atrag si nu am cucerit-o mereu imi spune asa. Am inteles, dar a spus altor persoane ca vrea sa stea cu mine doar ca sa o las in pace ca cica eram prea disperat dupa ea(eu fiindui cel mai bun prieten la liceu de 3 ani). Mai mult de atat, a zis ca nu poate sa scape de mine dar ea s-a autoinvitat la mine acasa, tot ea imi spunea s-o scot afara...Stiu tot despre ea, am si poze dezbracata cu ea de la fosta ei relatie cu un baiat de acum 6 luni. Ea zice ca vrea sa fie cea mai buna prietena a mea, pe cand pe la spate ma vorbeste prost. Sunt prieten foaaaaarte bun cu tasu si cu tasu mare adica ma luau la ei in masina si cand o plimba pe ea ma plimba si pe mine si tasu ii zicea ei mereu sa stea cu mine fiindca sunt baiat bun(dupa ce mi-a zis ca nu mai poate sa continuam ca gagici la fel mi-a zis ca sunt baiat bun si o sa imi gasesc pee cineva bun cum si ea o sa isi gaseasca pe cineva). Problema mea a fost ca am fost prea "copt" dupa ea, o ascultam mereu, o ajutam, i-am cumparat ceasuri parfumuri font de ten fara intrebari adica ea zicea si eu executam(pentru ca am avut o obsesie cu ea, nu am iubit-o acum imi dau seama).
Sa o santajez cu pozele sa facem sex? Am intrebat-o daca vrea sa facem sex a zis ca nu vrea cu mine, iar ea este genul ala mai curva cand vine vorba de sex de exemplu a avut o relatie de doar 1 luna si deja facuse sex... dupa care se despartise de ala.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul lucru pe care trebuie să-l pui la punct este propria ta personalitate.
Un om demn nu insistă atunci când vede că cineva nu-l place.
Indiferent ce simți pentru ea, dacă nu te place, nu te place și gata.
Dacă eu încerc o pereche de pantofi și-mi sunt prea strâmți, indiferent cât de mult mi-ar plăcea modelul și culoarea, îi pun la loc în raft și... gata.
Vei găsi o fată pe care s-o iubești și care să te iubească.
Nu insista. Ai intrat într-o fundătură. Întoarce-te și mergi pe alt drum.
Și nu te apuca de șantaje (nu vei câștiga nimic, dar vei pierde).
Sper că te-am ajutat.
Dacă nu primesc fundă, trimit după tine băieții din Kiev și pe cei din Odessa.
(Vezi? Șantajul nu este frumos.)

| VladCosmin007 explică (pentru anonim_4396):

Mersi de sfat, dar oricum azi o sa fac sex cu ea iar dupa aia o sa ii arat pozele lu tasu sa imi bat joc de ea pentru totdeauna. Te pup

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Sa o santajez cu pozele sa facem sex? - nici vorbă. Inmoral, josnic, conflict cu legea!

Dacă după doar o lună a făcut sex cu altul, eu cred că nu e cazul să-ți faci sânge rău. Precis găsești alta să te merite!

| Freya1 a răspuns:

Ei ii placea oarecum de tine dar probabil ca ii era rusine in public. Poate nu esti un baiat tocmai bine vazut sau mai stiu eu cum si atunci ea se ferea oarecum sa spuna lumi ca te place, chiar daca ea in suflet poate simtea asta.Acuma nu bag mana in foc dar cam asa suna. Nici tu nu dai dovada ca ai fost chiar copt dupa ea, sau vroiai doar sa obti ce vrei si acum iar ea refuzandu-te te-a ranit in orgoliu. Daca tu ai fi tinut macar o secunda la ea ii acceptai trecutul si felul ei de a fi nu o jigneai acum aici.Iar faza cu santajatul nu este ok ca te poate paste amenzi si puscarie, plus ca nu va face sex cu tine din proprie initiativa ci fortata si scarbita sI nu cred ca asta vrei.
Daca ai un strop de demnitate sterge pozele si renunta.Las-o in pace si vezi-ti de treaba.

| MihaiNicu23 a răspuns:

NU, mai bine o lasi si iti gasesti pe altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a folosit doar pentru atentie, si vad ca si pentru bani. Daca era sa rezolvi ceva trebuia acum mult timp. Nu mai vorbi de loc cu ea, daca vrea ea o chemi acasa la tine si incerci sa o atingi dupã 1-2 ore, daca nu accepta ii spui "scuza-ma am treaba maine, vreau sa ma culc mai repede" o trimiti acasã.

| devilshelp a răspuns:

Parca zicea tatal ei ca esti "baiat bun". Asta e un gest super josnic si nu stiu de ce te-ai cobori in halul asta. Nu te vrea, treci peste si gaseste-ti alta