Pai cred ca ar trebui sa te gandesti ca acel curs are o importanta mare pentru tine ca trebuie sa inveti sa iei note mari pentru ca te va ajuta pe viitor ca daca ar merita sa te gandesti la el acum ar fi langa tine si te ara juta cum ar putea si te ar sustine ...ca esti frumoasa si barbati ca el vei gasi pe toate drumurile deci cand vei avea putin timp poate o sa iesi sa agati vreunu dar acum esti foarte ocupata cu studiul ...Si Nu uita Nimic in viata nu e intamplator daca e safiti impreuna intr-o zi va veti impaca dar faptul cavati despartit semnifica ca ai la orizont porti noi pe care trebuie sa le deschizi si k doar la tine e cheia ...asa ca deschidele fara teama... poate te asteapta ceva mai bun :*
Buna, incearca sa il scoti din mintea ta, arunca toate obiectele care iti amintesc de el, gaseste-ti cat mai multe ocupatii, sa nu mai apara in mintea ta, bafta.
Asa mi se intampla si mie...Cand vreau sa invat nu pot din cauza luiCe pot sa iti zic...Gndeste-te ca acel curs e mult mai important decat el...Viitorul tau depinde de acel curs, nu de el...Gandeste-te ca nu e nimic mai important...Gandeste-te ca mai intai trebuie sa inveti si apoi sa te gandesti la el... Daca te-a facut sa suferi desi nu ai nici-o vina, nu-i mai da atentie...Fi indiferentaIndiferenta doareSi poate ca o sa se intoarca imediat la tine... Daca nu o va face inseamna ca nu te merita...Nu merita iubirea ta...Eu zic sa te concentrezi asupra cursului pentru ca la el vei avea destul timp sa te gandesti...Succes!
Sa ai rabdare s, e antoarce anapoi are un moment de ratacire numai daca a renuntat el si nu tu daca tu ancearca sa te gandeste-te la ceva frumos lasati mintea libera nu, o aglumera
@zuzumic, ti-a spus cam tot. Concentreaza-te pe studiu pentru ca este important pentru viitorul tau. Daca va iubiti cu adevarat, o sa va impacati, daca s-a terminat din partea lui... nu este usor, dar trebuie sa treci peste moment. Oricum el stiind ca ai acest curs trebuia sa fie mai atent si sa fie langa tine...