Esti sigura ca vrei sa-l uiti? Daca tot simti ca te mai topesti cand te priveste, atunci poate inca iti mai doresti sa fiti impreuna.
Anuscha trebuie sa il uiti Gandeste-te ca totul s-a terminat si gata.Stiu ca iti e greu dar cu timpul o sa fie bine. Distreaza-te si uita de probleme.
Daca el nu mai vrea sa fi-ti impreuna ignora-l.Nu te mai tine dupa el ca o sa fie si mai greu.Iesi cu prietenii tai ca o sa iti prinda tare bine.Nu uita ca este important sa te distrezi pentru a uita de cineva.Sau daca chiar nu poti sa il uiti nici asa mai exista o solutie Cauta alt baiat.Cu siguranta vei uita in acest mod de el
Ai grija de tine
Sa lasi timpul sa treaca... Vei gasi altul.
In cazul asta timpul este singurul care poate rezolva problema. Stiu asta foarte bine. E posibil sa-l uiti intr-o luna-doua... 6 luni, un an sau niciodata, daca a fost deosebit! Cum am mai spus, sunt in aceeasi situatie ca si tine: au trecut 11 luni de cand nu am mai vazut-o, dar nu o pot uita. Poate o sa imi treca
Incearca sa-l eviti numai asa vei putea sa-i demonstrezi ca nu-ti mai pasa. Daca frecventezi locurile pe unde merge el, incerci chiar sa afli unde, ce face, cu cine se mai intalneste iti va fi foarte greu sa-l uiti.Profita acum ca este vara pleaca intr-o excursie cu o prietena sau mai multi prieteni, relaxeaza-te, distreaza-te la maxim numai asa vei putea sa-l uiti.
Daca el nu vrea, incerac sa-l uiti. Dragoste cu sila nu se poate. E nevoie de doi pentru o relatie...
Ignora-l total poate nu o sa se mai simta asa important pentru tine si se va intoarce, sau mai bine gasesti ti pe altu
De ce nu ii spui ca iti este dor de el.Si vrei sa fiti impreuna, poate si el simte asta dar ii este rusine sa recunoasca dupa ce v-ati despartit.Sper sa iti fie de folos raspunsul meu
Te inteleg am patit-o si eu cind o buna prietena mi-a zis 'treaca totul de la si o sa iti fie bine' si asa a fost
Uneori e buna chiar si psihologia simpla ^cui pe cui se scoate^... o noua iubire te va face sa o uiti pe cea pierduta.