| ana1950 a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu dintr-o chestie pripita, am simtit ca parca intre noi nu se leaga nimic, nu sunt sentimente, si am zis ca e mai bine asa. Dar mi-am dat seama ca am gresit si ca m-am prea grabit, am fost prea orgolioasa ca sa recunosc ca si eu am sentimente pentru el si tin mult la el. Nu stiu ce sa fac, as vrea sa ne impacam dar nu stiu cum sa ii spun, pentru ca eu am fost cea care a vrut sa ne despartim...stiu ca a suferit dar chiar imi pare rau si simt ca nu mai pot de dorul lui. Ce ma sfatuiti sa fac?

2 răspunsuri:
| elmo2011 a răspuns:

Nu trebuia sa va despartiti direct. Sfatul meu ar fi fost sa faceti o "pauza" de aproximativ 2 saptamani, in care sa nu vorbiti pe cat posibil, si sa vedeti cum ar aparea dorul acesta.

In cazul de fata, cred ca ar trebui cand te mai intalnesti cu el (fata in fata neaparat) sa te uiti in ochii lui (denota sinceritate) si sa ii spui ca ai facut o mare greseala, ca regreti si ca ti-ai dori din tot sufletul sa repari greseala facuta.

Bafta! happy

| Trufa a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie sa ma despart de un prieten pentru ca am crezut ca nu ne leaga nimic dar mi-am dat seama ca tineam f. mult la el cand am aflat ca sufera.Si pana la urma am fost cu el de 10 ori, pentru ca eram f impulsivi amandoi si ne tot certam. Vorbeste cu el si spune-i ca poate ai gresit, mai bine sa incerci si vezi ce iese decat sa'l pierzi si sa regreti ca n'ai incercat. Daca si el tine la tine o sa inteleaga ca te'ai grabit. happy