Sunteti manadoiu niste copii. ori va despartiti ori va impacati. decideti va
daca l vrei inapoi du te la el si spune i direct < hai s ane impacam vrei sau nu> daca zice da. ok daca zice nu. ii zambesti politicos si l pupi pe obraz si treci mai departe.
you know. move on. daca nu stie nici el ce vrea. macar tu sa stii. bafta!
Puiutz cati anisori ai draga? lasa ca lumea nu se sfarseste la un baiat, esti tanara, in putere o sa fie totul bine
Nu ai de unde sti daca te impaci sau nu cu el, ai rabdare un pic poate o sa va impacati, dar daca nu vrea asta este dragoste cu forta nu se poate, incearca sa treci peste asta si mergi mai departe, stiu ca doare dar viata trebuie traita, vei gasi persoana care sa stie sa se comporte cu tine.
Ai grija ce-ti doresti! vei mai cunoste si alti baieti, ce vei face? o sa suferi dupa fiecare care te va rani?! fii tare, distreaza-te, invata, toate la timpul lor si nu uita (cu riscul de a fi injurata de baieti) trebuie sa-ti spun ca nu merita sa suferi pentru un EL, ei trec usor peste. crezi ca merita?
Si eu m-am rugat odata, asa, la D-zeu! Si ruga mea nu se-mplinea.Intr-o zi mi-am zis... poate asa trebuie sa nu mai fim impreuna... poate merit altceva si D-zeu stie asta! Si asa a fost...
Sunteti niste copii amandoi, nu stiti ce vreti unul de altul, el ori te vrea pe tine, ori pe... aia cu care a fost inaintea ta, tu de ce plangi? pentru ca ti-a dat papucii? si ce? e ultimu barbat de pe Terra? stai chill ai sa iti gasesti pe cineva care sa te aprecieze mai mult decat el... si nu are nici un rost sa plangi dupa unu care iti zice " bine pa"...
Dupa ce am vazut ce ai scris nu iti dau mai mult de 14 ani. In primul rand dupa cum ti-a dat raspunsurile, el nu te iubeste, te considera o prietena, in al doilea rand daca ti-a zis clar ca esti copila, ar fi trebuit sa intelegi, eu cred ca s-a despartit de tine pentru binele tau, acum eu nu te cunosc deci sincer nu stiu ce sa zic.
Ai rabdare, anuscha, timpul le rezolva pe toate; acum crezi ca daca s-ar intoarce la tine ai mai fi fericita? tot timpul ti-ai aduce aminte ca a plecat de langa tine si tot timpul ti-ar fi teama sa nu te paraseasca din nou. Capul sus, genunchii tari... un zambet pe fata... si nu-i mai da ocazia sa te raneasca din nou!