| MelisaaMariaaa a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu sigh si numai la el imi sta gandull sigh tot ne-am despartit si ne-am impacat de cateva ori. Cum pot sa ma impac cu el si sa nu se mai bage prietenele mele in relatia mea big grin?

Răspuns Câştigător
| Sorinna a răspuns:

Daca ele se baga in relatia ta, inseamna ca nu iti sunt prietene adevarate. Daca el te iubeste si tu il iubesti, atunci lasa lumea in pace (a.ca.a. da-i naibii pe toti) si impacati-va.

4 răspunsuri:
| lolly_3072 a răspuns:

Le spui clar ca prietenul tau e propietatea ta si nu a lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatia asta nu merge, te'ai prins si tu nu? De ce nu recunostiwinking, nu sunteti facuti unu pentru altu.
Daca relatia voastra era atat de precipitata de impacari si despartiri nu e de binewinking si mai ales daca e din cauza unor persoane dinafara relatiei. El ar trebui sa aiba incredere in tine nu in ce vorbeste lumeawinking.
Renunta la el, si te gandesti la el pentru ca a contat pentru tine.

| yulyan_4832 a răspuns:

Pei care e cauza despartirii? si care a fost cu ideea?

| iulikkkaaa a răspuns:

Waw...esti in aceeasi situatie ca mine pai pnm incearca sa vb cu el si zile la prietenele tale ce ai de zis sau daca nu...il iei pe pr tau si mergeti va plimbaty doar voi 2 incercati sa stay mai mult timp impreuna si ai sa vezi ca totul va fi mult mai bine nu o sa va mai certaty c anul vety avea motive si o sa va simtiti si voi mai bine fiind doar voi 2