| Onutzza_8249 a întrebat:

M-am despartit de un baiat care il yubeam foarte mult, si asta fix de revelion, azi m-am dus in oras sa i-au un cadou prietenei mele si m-am intalnit cu el, am vorbit si l-am saruta, dar din greseala i-ar iubita lui era dupa colt, ce sa fac sa ma duc sa-mi cer iertare sau sa stau pur si simplu? Va rog ajutati-ma:*:*:*:*:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Pyssaa a răspuns:

Eu spun sa te duci sa iti cer iertare... Daca nu ei 2 vor crede despre tine ca esti nujj km si esti o fufa si chestii de genu poate fostul tau pr nu crede asta dar pr lui sg crede asta daca nu iti ceri iertare fa rost de nr ei de tel adresa, id...etc.Si cine stie poate veti deveni chiar bune pr

Ei ce zici ti-am fost de folos primesc si eu o fundita?

4 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Salut!

intentia ta de a-ti cere scuze este una buna. insa gandeste-te la ce ar crede ea, ca vrei sa-i faci in ciuda sau mai stiu eu cethinking

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

OFFFF! Tu încă mai ţii la el/Dar el e cu altă fată/Şi nu te merită/Nu te mai implica prin intermediul greşeluţelor mărunte/Lasă-l/Caută pe cineva care să te merite/Dacă asta te face să te simţi mai bine/ Cere-i iertare/Dar te umileşti în faţa lui/Şi asta nu-i ok...

| Josephine a răspuns:

Cum poți să săruți din greșeală?
Draga mea Oana,
Deodată ce ai făcut ceva nu prea mai poți repara, presupun că dacă o să acorzi același motiv iubita băiatului va reacționa ca și mine.Fii realistă!
Inima ei deja a fost lovită, e ca și cum ai omorî un om și după ai spune un "Îmi pare rău" dar cu omul ăla ce faci dacă deja l-ai omorât.
Este greu să speli rana ei și în plus presupun că atunci când o să-ți ceri scuze o să pară împăcată dar poate fii altceva în sufletul ei.
Sper să nu fi fost prea dură replica mea, dar eu încerc să fiu realistă, iar dacă te-a afectat îmi pare sincer rău.

| LG a răspuns:

Eu zic sa lasi lucrurile in voia lor. Ce a fost a fost iar ce va fi va fi. In cazul in care esti interogata cu privire la acel mini-incident atunci vei putea sa oferi explicatiile necesare. Pana atunci, lasa totul asa cum e si nu te mai framanta atat! :*