| adelina73 a întrebat:

M-am despartzit de prietenul meu si ma simt fffffff prost! Idei? Ce pot face sa mai uit putin de el?

10 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Nu cred ca, orice ai face, poti uita de el. sad

| mami a răspuns:

In orice caz nu sta acasa in timpul liber ci iesi la plimbare cu prietenele sau viziteaza rudele

| Bacemi a răspuns:

Incearca sa iesi cu prietenii cat de des poti. Cauta sa faci un lucru nou sau sa te ocupi de ceva ce ai abandonat intre timp. Asculta muzica optimista gen voltaj, directia 5 sau hi - cu. E foarte important sa realizezi posibilitatea sau imposibilitatea unei viitoare impacari. Pentru a merge mai departe, prima data trebuie sa analizezi relatia, sa vezi unde ai gresit tu si unde a gresit el. Odata ce ai constientizat asta poti merge mai departe. Nu te grabi cu o noua relatie, ca e foarte probabil ca orice relatie intr-o perioada apropiata sa fie un dezastru din cauza ca inca nu te-ai obisnuit cu ideea.

| johny_9421 a răspuns:

Iesi cat mai mult. Stai cat mai putin timp singura, acasa...winking:*

| Rezzo a răspuns:

Joaca un counter, in retea cu prietenii... wrong, ia-ti prietenele si iesi la barfit si/sau agatat baietiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priveste mondenii, vacanta mare, asculta melodii vesele, danseaza prin casa. Daca reusesti sa iti revi macar putin, suna-ti prietenele si iesiti impreuna prin oras, pe la un suc. Desi, eu nu procedez asa: eu ma inchid in mine si nu spun nimanui, si stau singura. Stiu ca nu este bine asa, dar pentru mine functioneaza.
Baietii astia, ne,, baga pumnalul`` unde nu trebuiewinking.

| danbnz a răspuns:

Alt prieten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treci si tu prin ce a trecut toata lumea.Trece tot cu vremea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sesiune de cumparaturi, haine, machiaj si sfarsind la o prajitura cu prietenele happy. Niste flirturi smug, hai ca sunt multi baieti bunuki smug.

| Missin`you` a răspuns:

Incearca sa faci anumite lucuri sa nu-ti aduca aminte de el, sa iesi cu amici sa te distrezi.in cel mai rau caz nu sta inchisa in casa, asta nu face binehappy` cel mai bine e sa uity sa te eliberezi de toata relatia daca chiar vrei sa uitywinking sper sa`ty fie de ajutor sfatul meu:X pupici:*