anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am gândit ca atunci când fac 1 an de relaţie cu prietenul meu, să îi ofer ceva făcut de mâna mea, aşa încât m-am gândit să iau o agendă/caiet şi să scriu acolo tot ce simt ( despre el, despre mine, despre noi, despre ce făceam, cum m-a ifluenţat, bla bla ), însă asta mi-ar lua vreo 10 pagini maxim.

Ce altceva aş putea face, având în vedere că nu mă pricep la desene, poezii, şi lucruri din astea?
Am încercat să îi fac o copertă pentru caiet singură şi am rupt-o, chiar şi coperta caietului pentru că arăta oribil. Sugestii?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu as vrea sa te dezamagesc, dar un barbat ar aprecia treaba asta cu adevarat doar daca e foarte foarte sensibil

| Emmeii a răspuns (pentru suntserios):

M-am gândit şi la acest lucru, însă doream să fac acest lucru ca să rămână o amintire simplă de la mine la el.

Mulţumesc oricum!

| neutrino a răspuns:

Cu mana ta poti sa il mangai si sa-i spui clasicul "te iubesc". Este suficient.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avand in vedere ca nu prea stiu sa ma exprim, eu i-as fi facut o compilatie de melodii(nu foarte multe). Plus instructiuni de genul "asculta-le dupa ce te bagi in pat inainte de culcare".Si daca te tine, poti sa te inregistezi si sa spui ceva inainte de fiecare piesa.Mda, depinde si cine are chef de chestii de-astea.laughing

| Bøøgey a răspuns:

Ceva facut cu mana ta? Ce zici de masturbare?

| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Mai bine te gandesti la altceva. O cina romatica, sampanie, chestii. Sau o rama cu poza voastra in ea, o perna cu o poza de-a ta imprimata pe ea. O cana cu un mesaj frumos. Chestii care sa-i aduca aminte mereu de tine.

| Emmeii a răspuns (pentru UrsuletuChocolatiu):

Nuu suntem noi genul ăsta, care săă ieşim la un restaurant şi-aşa ( poate pentru că eu am 16-17 ani şii el 18? ). Aşa că preferam să îi fac ceva simpluţ şi gândit de mine, nu ceva cumpărat de oriunde.

Mulţumesc pentru sugestii oricum!

| UrsuletuChocolatiu a răspuns (pentru Emmeii):

Pai daca intrebi aici nu prea e gandit de tinewinking Ma gandeam la o cina acasa, nu ceva restaurant. Numai sa fi-ti voi doi sa va simtiti bine.

| SlenderWomen a răspuns:

Sa faci cel mai bine, dupa mine, un album cu poze si amintiri. Dar vorba lui SuntSerios, asta o sa aprecieze doar daca te iubeste foarte mult sau e foarte sensibil. Sper ca te-am ajutat

| Alexandraaq a răspuns:

Poti face un video cu poze si filmulete cu voi sau un tricou, o perna cu o poza cu voi :3.
Eu cred ca ar fi ceva dragut, dar totusi el esta baiat, nu stiu daca ii va placea.