M-ai nimerit lasa-mi un mesaj pe site sau chiar aici ma voi mai uita si la intrebare. Imi place ff mult sa scriu si am 14 ani si daca te ajuta cu ceva scriu poezii si articole in revista scolii.
Ciao Baw! Smile!
Cum ar trebui sa facem asta daca imi poti da mai multe detalii pe id crisupisu97
Da, mi-ar placea sa ajut. Dar nu sunt fana rbd, miley cyrus, jb sau patit-o.
Prefer Three Days Grace, Sum 41, Green Day, Linkin Park etc.
Daca crezi ca te pot ajuta putem vorbi pe ID-ul: mia_smile_girl
Vai mi'ar placea la nebunie sa scriu intr'o revista(visul meu din copilarie ) dar m'ai speriat ingrozitor cu rbd, patit-o si MILEY
... ce zici de lectura, creatie si muzica adevarata? Sau daca ma gandesc mai bine ramai la Miley
Am 17 ani Te pot ajuta cu ceva? * am cunostinte in domeni... si am destui prieteni care imi pot da sfaturi si chiar pot face reclama si promova revista. Pwp
Pentru blackeyes, funny si alti care vor, si au idei, sa-mi lase id-ul intr-un mesaj si va voi contacta
Mi-ar placea si mie sa scriu...ID:andreea97_gheorgheDa-mi add repede ca sa discutam
Yaaaay si eu si eu si eu plss imi place si rbd, jb si vedete in genul asta add me pls onutzxa_xoxo
Yaaaay si eu si eu si eu plss imi place si rbd,jb si vedete in genul asta add me pls onutzxa_xoxo