Decolorantul distruge total pigmentul firului de par iar vopseaua partial. Daca tu o sa te tunzi si o sa continui sa iti vopsesti parul, sa-l indrepti, va fi nevoie sa il tot tunzi pentru ca o sa se degradeze iar. Cerc vicios.
Am patit si eu asa, mi se pusese mie pata sa incerc mai multe nuante de vopsea, imi intindeam parul des iar dupa un an aveam parul praf. L-am tuns pana la umeri ( il aveam pana la jumatatea spatelui ) si de atunci nu l-am mai vopsit si nici n-am mai folosit placa iar varfurile nu au nici pe dracu dupa un an.
In locul tau as face exact ce am facut eu, l-as tunde si nu l-as mai chinuii cu nimic. Eu am renuntat la balsamuri si masti din comert, mi se pare ca doar degradeaza parul. Folosesc doar sampon si uneori masti naturale cu ulei de masline si cocos.
In primul rand daca sunt suvite decolorate se subintelege ca nu se mai ducSi de ce trebuie sa ti l indrepti daca ti faci suvite? Am vazut multe crete cu suvite si nu vad problema.Si da, o sa se arda dar nimic iesit din comun.Iti faci niste masti hidratante si revine la normal.
E acum depinde cat e de cred, cat de scurt ti l faci si cat volum are. Daca ti l vei face cu spuma si cu difuzorul ai reusi sa i dai o forma "pleostita" si decenta.Sau ai putea merge pana la capat sa te tunzi foarte scurt jos si intr o parte si in cealalta parte sa ti l lasi mai lung si cret.Acuma depinde de gusturi