Fratele meu, stai calm. Timp de fete este o groaza. Tu traieste-ti adolescenta ca ai timp suficient. 15 ani este varsta minima de la care poti incepe o relatie. Nu-i baga tu in seama pe copilasii de 10-11 ani. Daca doar atat ii duce capul, ce sa si faci. Aia sunt mult pre prost educati, intelegi? Ii vezi tu cu fete si ca fac nu stiu ce, dar intrebarea este,, oare se iubesc cu adevarat?" NU! Pentru ca la varsta aia nu exista iubire adevarata. Sunt doar niste copii care nu stiu ce este aia viata. Asa ca nu ar trebui sa te simti,, inferior" sau ceva de genu ca un pusti de un metru sub clanta a sarutat si tu nu.
Acuma. care-i faza cu sarutul. Amice, nu este obligatoriu sa saruti o fata cu care ai iesit. Treaba este ca fata aia trebuie sa-ti fie macar iubita ca sa faci asta. Adica zi-mi tu mie e normal ca odata ce iesi pentru prima oara cu o fata sa o saruti la sfarsitul intalnirii? Poate ca tie da, dar in mod normal, nu este. Si in plus. ea oare vrea asta? Tu, daca ai fi fata, ti-ar convei sa iesi cu un baiat si apoi el sa te sarute fara voia ta? + ca cine stie ce a mai mancat sau cum ii pute respiratia ). Nu cred ca ti-ar conveni. Hai sa zicem o imbratisare sau un pupic pe obraz, da, de ce nu? Dar sarut... nu. .
Si nu trebuie sa ai experienta in asta la 15 ani. Inveti pe parcurs. Toata lumea invata. Si nu poti saruta o fata ca asa vrei tu. trebuie sa fie iubita ta si sa fie si ea de acord. Si nu-i ceri asta dupa 2-3 zile de cand va cunoasteti sau chiar de la primele intalniri. Fi si tu mai rabdator. Daca faci chestiile astea, iti zic eu ca niciodata nu o sa te duca spre bine. Nu zic ca nu o sa ai fete, doar ca o sa duca numai si numai la necazuri.
Lumea asta s-a prostit rau de tot...
Nu am spus ca vreau asta de la prima intalnire sau ca o voi obliga sa faca asta, doamne fereste. Frica mea este ca, odata si odata asta se va intampla, nu? Si atunci cand se va intampla ce o sa ma fac? O sa ma panichez? Nu vreau asta..incerc sa aflu ce sa fac sau nici eu nu stiu, stiu ca este o intrebare prosteasca pentru ca nimeni nu ma poate ajuta Dar ma gandeam ca, cineva care, a fost o data in aceasta faza ca a mea, sa mi spuna cum a facut fata.
Chestia asta vine de la sine. Doar incearca sa fiecare sarut sa fie asa putin mai lent si fin. Adica sa va atingeti buzele incetisor nu sa-ti bagi buzele in dintii ei si sa pari ca si cum vrei sa o mananci.
Nu voi scrie cum se saruta, adica serios?! Cum se saruta? Vei vedea, cand vei avea primul sarut vei face ce trebuie. Nu iti voi scrie un plan, ca atunci cand vei saruta fata, sa te gandesti repede:,, Oh nu, oh nu, cum a zis TheLifeIsGood? Ma apropii, inclin capul, si... nu imi mai amintesc! AJUTOR!,, *lesin*-pe fata . Totul va fi bine, nu e o problema de mate sau fizica complet imposibila, ci un sarut cu o fata. Bafta!(nu ca ai avea nevoie )