Nu stiu exact daca se va respecta programa, posibil sa fie sarite anumite lectii si te trezesti ca le-ai invatat degeaba. Invata strict pentru examen.
Eu cred ca nu trebuie sa te culci pe o ureche cum zic ceilalti si invata metoda e buna
Indiferent daca merge sau nu, peste cativa ani o sa iti dai seama ca ai uitat aproape tot ce ai invatat si ca notele pe care le-ai luat oricum nu prea au contat. Cel mai bine cred ca e sa faci minimul necesar pentru a lua note suficient de bune ca sa intrii la liceul la care iti doresti.
Cred ca e mult mai productiv sa iti gasesti o pasiune si sa te gandesti la ce vrei sa faci dupa ce termini liceul.
Lucrurile invatate la scoala nu o sa te ajute sa-ti gasesti o meserie bine platita. Nu o sa te intrebe nimeni despre Eminescu cand cauti sa te angajezi. E important sa inveti sa te educi singur ca sa iti poti asigura un viitor bun.
Daca orice ajuta, atunci de ce sa nu inceapa sa invete si literatura universala sau orice altceva care nu se studiaza in scoli? Intr-adevar sunt multe lucruri care ne ajuta, dar nu avem timp sa le facem pe toate. Din cauza asta cred ca e important sa ne hotaram devreme in viata ce vrem sa facem ca sa putem sa devenim foarte buni la ceea ce ne place.
AndySixx2001 întreabă: