| Dianka_4924 a întrebat:

M-am gindit sa nu intrerupem relatia chiar daca nu e totul cum ar trebui sa fie:*(El crede ca nu-l iubesc de aceea as vrea sa-i dovedesc asta cumva, am avut relatii cu el si a fost primul, socot ca asta e deja o dovada destul de clara insa, el socoate ca nu-l iubesc, si as vrea sa vb cu el sa-i spun ceva care intr-adevar sa-l atinga, dar, nu stiu ce, ce imi sfatuiti? Ceva care intr-adevar sa-l convingasadVa rog frumos, ce a-ti spune voi de exemplu, am nevoie ff mult:*(

Răspuns Câştigător
| Dulcetzika_6679 a răspuns:

Pai e foarte greu, si eu trec prin acelasi lucrusaddin pacate.Eu am incercat mereu sa vorbesc cu el deoarece era foarte distant cu mine in ultima vreme.Depinde si de cand sunteti impreuna.Incearca sa vorbesti cu el spune-i tot ce simti, din inima, dar nu te umili in fata lui[-x pentru ca atunci el rade.Incearca sa vorbesti mai mul cu el.Eu intotdeauna il intreb daca ma iubeste sau daca m-a iubit cu adevarat si daca se poarta urat ii spun ca nu se gandeste la mine, la sufletul meu cat sufera si atunci isi da seama cat de mult il iubesc.Eu sper sa te ajut scumpo:*. Dar depinde si de el cat de mult te iubeste.Ai grija de tine:*

1 răspuns:
| Dianka_4924 explică:

Papushika il iubesc enorm si sintem impreuna de aproape 10 luni, azi am vorbit cu el si i-am promis ca nu mai fac ceva care sa-l supere si ca va fi totul bine ca inainte, sl se supara deseori, si da recunosc ca eu sint devina, am vb sincr cu el si o sa mai vb)))mersi mult skump-owinking