anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am indragostit de o fata in doar 2 zile, in prima seara am stat toata noaptea cu ea la webcam, ea se uita la mine si zambea, radea si se emotiona, eu la fel, ne-am simtit super, apoi a 2a zi la fel de intens, de parca o stiam de o viata, am ras atat de mult impreuna, dar azi parca s-a stricat tot, ea e mai rece, mai distanta...imi este dor de ea, de rasul ei, ea nici macar nu are habar cat inseamna pentru mine, cat mi-as dori sa o am langa mine, sa o pot tine in brate, sa o sarut, sa ii spun ce inseamna pentru mine, sa o pot privi in ochi, macar o singura data, dar nu pot, pentru ca simt ca o pierd, cu cat incerc sa o aproprii, simt doar ca o pierd.o iubesc, orice as face ea... nu stiu, ea e natafliciul meu mic.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Esti pepe-lepe.
Din starea asta nu mai combini nimic, daca ramai asa. Stiu si eu ca-s frumoase momentele alea, dar nu poti ramane asa toata ziua. Pe langa flirt, trebuie si realitate, totusi. Ar trebui sa te cunoasca in primul rand ca om, sa deveniti prieteni, sa stie si ea cu cine sta de vorba.
Tu acum te-ai indragostit de o prezenta feminina, de care fiecare avem nevoie. Mai presus de asta insa, orice relatie are la baza o prietenie, care trebuie sa fie cat se poate de realista.
Viata nu e chiar cu flori, fluturasi, levitatie, miere si inimioare. Daca o iei la vale si visezi doar astea, nu faci nimic.
Trezeste-te la realitate, si iesi cu fata la o plimbare (in care sa poti lega 2-3 propozitii, fara s-o tii in complimente cu 'esti frumoasa'), apropie-te de ea. Daca o data te respinge las-o sa respire. Cel mai bine ar fi sa te caute ea, daca ai cautat-o tu o data, si nu prea a avut chef de tine, altfel o sufoci.
P.S.: N-ai cum sa iubesti o persoana, dupa o conversatie pe net. Cum spuneam, te-a luat valul.

| Me01 a răspuns:

Cu ce te putem ajuta,? Întrebarea unde e?