| singuraticul21 a întrebat:

M-am indragostit de o fata si ea ma place numa de curand s-a despartit de un prieten ajutati-ma cu un sfat cum sa ma apropiu mai mult de ea sa o pot avea ca ma confirmat si ea ca ma place numa ii este frica de suferinta Cel mai bun raspuns dau funda

Răspuns Câştigător
| Goe_6264 a răspuns:

Salut, poti incerca sa stai mai mult cu ea si sa ii explici ca nu are de ce sa sufere (asta daca vrei cv de lunga durata) spune-i printre altele ca tu nu ai sa o faci sa sufere, si sa aiba incredere in tine, si ca daca amandoi veti vrea sa treceti cu bine peste toate ar trebui sa existe intelegere, si INCREDERE! Sper sa iti fie de folos!

5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Normal ca ii este frica sa nu se indragosteasca pentru ca asa patesc majoritatea fetelor dupa ce au trecut de o despartire. Ea o fi suferit mult dupa fostul si acum ii este teama sa nu fie la fel. Sfatul meu este sa nu insisti sa fii cu ea, cel putin o perioada pentru ca ea acum nu stie ce simte cu adevarat. Vorbeste cu ea ca amic si in timp daca te va placea totul va veni de la sine.Ai spus ca sunteti colegi de clasa...atunci ajut-o la teme, arata-te interesat de tot ce face, sufla-i atunci cand e ascultata la tabla, invit-o la un suc in parc(mai ales ca se apropie vara). Cu discretie, incearca sa aflii cum te place:ca amic, ca iubit, ca si colegi, etc.
Dupa mine si din experienta cred ca ea in momentul actual nu simte nimic, ceea ce este si normal dupa o despartire.Adica ea acum nu simte nici ura, nici dragoste, nimic.Las-o un timp daca nu vrei ca relatia voastra fie ea si de amicitie sa esueze, apoi dupa cateva zile vezi cum se mai simte si vorbeste cu ea.

| MadRaven a răspuns:

Pai in primul rand am o intrebare, sunteti in aceeasi clasa?

| singuraticul21 explică:

Am incercat da am intrebat-o suptil daca ma place si a zis ca da si te atunci ma ignora sta pe inv nu vb cu mine si cand am intrebat de ce a zis ca ii este frica sa se mai indragosteasca o data. atunci eu ce sa mai cred?

| ElDictator a răspuns:

Daca tocmai s-a despartit de cineva, poate ar fi ok s-o mai lasi un timp, nu te repezi direct! Vei avea si tu si ea de pierdut.
Cel mai bine este sa intrii in vorba cu ea, sa te imprietenesti, si pe masura ce timpul va trece vei putea sa-i spui si ce simti tu pentru ea.
Acum, este inca legata emotional de fostul.