anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am indragostit de o prietena, ne cunoastem de cand a inceput scoala i-a s-a transferat la mine in clasa impreuna cu niste colege de ale ei. La inceput nu am avut nici o legatura cu ea n-am simtit nici o atractie n-am vb deloc cu ea. Apoi dupa ce a trecut 1 saptamana de scoala primesc mesaj pe fb de la ea si ma intreaba ce fac, am vorbit cu 1 ora poate mai mult si tot asa in alte zile m-a intrebat din nou si apoi am inceput sa o intreb si eu si nu stiu cum dar m-am indragostit de ea. Acum suntem prieteni si nu stiu daca ia simte ceva pentru mine ia face glume de genul ca eu o iubesc si ia pe mine. Ia are prieten si e o fata populara in scoala deci ce credeti ma place?

1 răspuns:
| JulietteJokes a răspuns:

Asa a inceput relatia mea (s-a terminat). A inceput cu glume de genu : Tu esti iubirea mea, Stii cat te iubesc? ...etc. Du-o si tu la o plimbare draguta cu pretextul ca vrei sa iesiti pe afara si sarut-o cand nu se asteapta :O. Sau pup-o pe obraz si alint-o pitic, micuto, sufletel...le place asta laughing. Sau spune-i direct ca o placi. Funda? smug