| XxDemiXgotHicXx a întrebat:

M-am indragostit de o vedeta americana... ce as putea face sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| JustShadows a răspuns:

Buna!happyIn primul rand ceea ce simti tu pentru respectiva vedeta nu este iubire, am trecut cu totii prin asta si ne-am"indragostit"poate de mai multe vedete, dar asta era ceva copilaresc. Ceea ce simti este poate atractie fizica, poate admiratie pentru rolul si personalitatea lui dintr-un anume serial, film, etc...
Ca sa-l"uiti", trebuie pur si simplu sa traiesti viata, realitatea, sa iesi cu prietenii, sa vezi baiati"reali", sa comunici, si poate chiar sa gasesti pe cineva cu care sa ai o relatie.Si-atunci vei vedea ca baietii de langa tine, sau.baiatul(daca iti vei gasi persoana potrivita, sivei vrea sa ai o relatie)este mult mai ok decat vedetahappy.
Ai grija de tine!happy

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Hai nu ma innebuni. Dar te-ai intalnit vreodata cu el? L-ai atins? I-ai simtit respiratia? Daca nu, terminati-va cu prostiile.

| Victoria a răspuns:

Nu e iubire ce simti tu pentru el; e admiratie, atractie, orice numai nu iubire. Nu ai cum sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut niciodata in realitate.

| anss23 a răspuns:

E cumva Justin Bieber? sau Joe Jonas?laughingrolling on the floor

| Messyhair a răspuns:

Moamaaa...Pariu ca este Justin Bieber.Stai linistita ca nu am nimic cu el.
Pai ai putea sa pui si tu ochii pe un baiat de varsta ta pe care sa-l vezi mai des.Si ai putea sa-l dai deoparte pe Justin, iar incetul cu incetul o sa-l uiti.
Si, inca ceva...Incearca sa nu te mai gandesti la el.Imediat cum iti vine in minte, fa ceva, preocupa-te cu ceva si nu te mai gandi la el.

| ATHOS a răspuns:

Ai putea sa te indragostesti de un baietas roman cu care chiar ai putea sa fii fericita!
Bafta!

| Derye a răspuns:

Hmmm, get a life?

| xSoaked a răspuns:

Asta trece de la sine oh go on Nu trebuie sa faci nimic. In maxim 2 luni trece laughing

| justme_2012 a răspuns:

Incearca sa te gandesti la o persoana reala, de ex vecinu' din blocul de alaturi, coleg de scoala. si cu siugranta vei uita vedeta...si incearca sa nu mai cauti nimic pe google sau mai stiu pe unde de vedeta respectivahappy

| EleNa_7853 a răspuns:

Dap. si ce spuneai? ca te-ai indragostit de o vedeta americana? probabil ca mai sunt alte cateva mii de fete indragostite de el, asta nu e iubire ti s-a pus pata si gata o sa treaca. ar trebui sa te uiti putin in jurul tau si ai vedea ca sunt multi baieti draguti care merita sa te indragostesti doar sa nu incepi sa faci comparatii intre ei si acea vedete ca probabil nici tu nu esti Angelina si.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am indragostit de un erou din desene animate, insa la mine a fost mai simplu, stiam ca nu va fi al meu niciodata!

| Adelina_Cristu_2002 a răspuns:

Cum ar fi? De cine?

Întrebări similare