Hopa, cam complicata treaba...gandeste-te bine la ceea ce faci. o sa pierzi 2 dintr-o lovitura.pe actuala ta iubita, dar si pe prietenul tau. daca sentimentul este reciproc [vine si din partea ei] merita sa incerci. daca nu, stai in banca ta
Offf...cam greu...adica chiar f greu...ai putea in primul rand sa te desparti de prietena ta... dupa care sa vorbesti cu prietenul tau sa vezi ce sentimente are pentru prietena lui, iar daca n-o iubeste, ai putea sa-i spui k tu o iubesti si daca l-ar deranja daca ai incepe o relatie cu ea, asta in cazul in care si ea ar avea sentimente pentru tine... dar fii atent, daca spune ca o iubeste mult, ar fi bine sa te retragi pentru ca prieteni nu poti gasi pe toate drumurile, in schimb fete, da...asta ar fi sfatul meu...succes :*
si ai grija ce decizie vei lua!
Dar ea ti-a dat semnale ca te-ar placea? Altfel nu cred ca s-ar merita sa iti pierzi un prieten si sa dai vrabia din mana, pe cioara de pe gard! Insa, oricate safturi ti-am da noi, daca esti genul care daca ii intra ceva in cap nu'i iese pana nu face, atunci...mult curaj, vorbeste cu ea si spera sa-ti fie alaturi cand ii vei confurnta pe cei 2!
Ai mai multe variante:
1) te duci si o inviti la intalnire/ii explici situatia
2) Uiti, si te bucuri de ce ai
3) incerci sa afli ce simti, cum "curg apele" si daca e favorabil, da-i intalnire
Eu ti-as recomanda, sa treci peste. Uita si continua-ti viata. Celalte optiuni ridica o multime de probleme.
Eu consider ca sunt cativa pasi pe care ar trebui sa ii urmezi: sa afli ce ar gandi prietenul tau daca s-ar desparti de ea(poti sa ii dai drept exemplu o situatie asemanatoare tie) si ce parere si ce sentimente are prietena lui pentru tine! Tu esti singur care poate lua o decizia. tu cunosti cel mai bine situatia.chiar de cat timp sunteti voi prieteni? Tu trebuie sa iti raspunzi la intrebarea: ce e mai important pentru mine:prietenul meu sau prietena lui? Cand vei afla raspunsul la aceasta intrebare inseamna ca ai gasit puterea de a depasi! Fa in asa fel incat sa iti fie tie bine si mai ales ca sa gasesti o legatura intre sentiment si rationament!
Oops! Mare imbarligatura aici! E buna recomandarea lui @gyzzard daca esti un tip comod caruia nu-i place sa se complice, dar daca iti plac provocarile misca-te in directia spre care te imbie inima. Asa nu vei rgreta niciodata ca n-ai facut-o
Multa bafta, indiferent de alegerea ta!
Ar fi bine sa o lasi in pace si eu sunt in aceeasi situatie m-am indragostit de baiatul pe care prietena mea cea mai buna il adora si nici eu nu stiu ce sa fac i-as spune dar mi-e frica sa nu ne certam din cauza lui:-s...si daca i-as spune nu stiu cum sa o fac
Da stiu cum e...sunt si eu in aceeasi stuatie de cateva zile mai exact de ieri m-am indragostit de baiatul pe care cea mai buna prietena a mea il adora desi nu sta ca el eu nu stiu ce sa fac nu as vrea sa fac ceva ca sa sufere pentru ca stiu ca este moarta dupa el si nu stiu ce sa fac:-s
Esti sigur k o iubesti? sau o ''iubesti'' pentru ca si pretenul tau iti vb foarte mullt de ea?
pai mai intai gandeste-te la prietenul ei si pretena ta pentru ca nu se stie ce se va intampla daca ii spui ce simti, ii va spune prietenului ei si va veti certa si ar fi o situatie complicata. si gandeste-te bine ce vei ierde si ce vei castiga. poate ca ai langa tine candva care te iubeste dar nu vezi chestia asta si daca o vei lasa pentru candva ce nu te iubeste vei suferi si u si actuala. dar fa ce iti cere inima :* pup u