| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

M-am indragostit de un baiat, care in scurt timp a murit.Trec prin diferite stari si asta ma sperie.Am un loc anume in care sint doar eu, in fiecare zi plec acolo si vorbesc singura uitindu-ma spre cer, crezind ca vorbesc cu iubitul meu.Insa el nu imi raspunde. Mi se pare ca innebunesc, cu chestia asta, dar eu cchiar cred ca ma aude, dar faptul ca nu imi raspunde si macar in vis nu imi apare, ma dezamageste si ma face sa cred ca lucrul asta care il fac in fiecare zi e in zadar.Ma enervez extrem de rapid si explodez pur si simplu strig pe toata lumea.Seara ma straduiesc sa gasesc lucrurile pozitive din viata mea insa nu gasesc.Ma gandesc sa dispar de pe suprafata pamantului insa stiu ca nu am curajul sa fac asta.Am iesit de cateva ori si realizez ca am devenit antisociala.Acuma sunt optimista peste juma de ora nervoasa apoi plang din senin.Nu vreau sa imi supar parintii. Ajutor!

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai nevoie mare de o consiliere psihologică.
Îmi pare rău de el.
Pa, pa.

| blajsb a răspuns:

Mai intai trebuie sa te calmezi si sa analizezi lucrurile usor prietenul tau ti-a murit, nu vrei sa iti superi parintii si vrei sa ai un loc doar al tau. de ce nu te-ai gandit sa scrii un jurnal despre toate traile tale varsa-ti furia acolo cand simti si incetul cu incetu trebuie sa iesi si in lume adica sa iesi in oras cu prietenii ei te vor ajuta sa treci peste, iar cand te vei simti tu pregatita poate vei avea si un nou prieten. succes!